«Ακτινογράφησε» παίκτες και Παναρκαδικό ο Θωμάς Μαυρουδής λίγες ώρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

0
168

Το πρωί της Παρασκευής (02/04) ο κ. Θωμάς Μαυρουδής ερχόταν σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παναρκαδικού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και το μεσημέρι του Σαββάτου στο φιλικό με την Κορωνίδα Κοιλάδας βρέθηκε κανονικά στην άκρη του πάγκου, θέλοντας και ο ίδιος να συλλέξει τα πρώτα ουσιαστικά του συμπεράσματα για την εικόνα της ομάδας στη συνολική της παρουσία και φυσικά για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερα ήρεμος δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες σε κάθε παίκτη του για τις σωστές τοποθετήσεις και θέσεις του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και οδηγίες σε κάθε ποδοσφαιριστή πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο. Ο κ. Μαυρουδής έδινε συνεχώς οδηγίες πάνω στο συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο που προφανώς είχε σχεδιάσει τις προηγούμενες ώρες με την ομάδα σε επίθεση και άμυνα. Κάποιους βασικούς κανόνες ουσιαστικά πάνω στους οποίους θα στηριζόταν αγωνιστικά η ομάδα στο συγκεκριμένο φιλικό.

Με ένα σημειωματάριο στο χέρι ο κ. Μαυρουδής, φρόντιζε να κρατάει σημειώσεις και παράλληλα να το συμβουλεύεται αρκετές φορές. Καθόλου περίεργο από τη στιγμή που καλά-καλά δεν είχε μάθει τα ονόματα τον παικτών της ομάδας, τόσο λίγο που βρίσκεται στην ομάδα. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο όταν στη διάρκεια της αναμέτρησης θέλοντας να δώσει οδηγίες σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας του «τριφυλλιού» ρώτησε άνθρωπο στον πάγκο πριν για την σωστή προφορά του ονόματός του.

«Καλή επιτυχία κόουτς στο πρωτάθλημα» ήταν η ευχή με τη λήξη του αγώνα του κόουτς της Κορωνίδας κ. Θανάση Τσιρόπουλου στον κ. Μαυρουδή για την πορεία της ομάδας και πολύ πιθανόν για τον ίδιο τον νεοαποκτηθέντα προπονητή του Παναρκαδικού να προέκυψε αντίστοιχη επιθυμία στο να πιάσει τόπο η ευχή. Ο κ. Μαυρουδής έχει πολλά να μοντάρει στην ομάδα προκειμένου αυτή να αποκτήσει την απαιτούμενη ομοιογένεια και τους αγωνιστικούς αυτοματισμούς σε βασικά αρχικά θέματα, για να μπορεί παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα ανταγωνιστική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here