Αλλαγή πάγκου για τον Γιάννη Αποστολόπουλο

0
274

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με αίσιο τέλος για τον Μαντινειακό που σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική της Α’ τοπικής κατηγορίας. Μια χρονιά με πολλές δυσκολίες, απρόοπτα και σταθερά αγχώδης προσπάθεια από την ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μην ξεχνάμε άλλωστε τον πολύ μεγάλο ανταγωνισμό στην «ουρά» και την ζώνη του υποβιβασμού κυμάνθηκε φέτος σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Σε ότι αφορά τον τεχνικό του Μαντινειακού Γιάννη Αποστολόπουλο, ο «κύκλος» του στην ομάδα του Αγίου Βασιλείου ολοκληρώθηκε από το πόστο του προπονητή. Ο ίδιος εξετάζει το ενδεχόμενο φέτος να απέχει από την προπονητική δράση με σκοπό να αποκτήσει το UEFA-B δίπλωμα. Το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα με την οποία θα συνεργαστεί το επόμενο διάστημα δεν είναι ακόμη γνωστό.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του «ΚΕ» εκτός από κάποιες άλλες ομάδες και ομάδα της ευρύτερης περιοχής του Άστρους που καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημ είχε εκδηλώσει το προηγούμενο διάστημα έντονο το ενδιαφέρον συνεργασίας με τον Αποστολόπουλο από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο το συγκεκριμένο ενδεχόμενο φαίνεται να απομακρύνεται σημαντικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here