Ανάγκη το τοπικό ποδόσφαιρο για άμεση και ουσιαστική ενημέρωση από την ΕΠΣ Αρκαδίας

0
192

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια το τοπικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Αρκαδίας παρά τις πολύ δύσκολες εποχές για τα ερασιτεχνικά σωματεία να επιβιώσουν, κάνει προσπάθειες ανάκαμψης και βελτίωσης έστω και με διστακτικά βήματα. Σ’ αυτή την προσπάθεια ωστόσο χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο από τους τοπικούς παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και φίλαθλο κοινό αλλά και από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Χωρίς καμία δόση κακοπροαίρετης κριτικής πιστεύουμε ότι ένα από τα στοιχεία που θα πρέπει να βελτιωθούν από την οικεία Ένωσή μας είναι η πιο άμεση και ουσιαστικότερη ενημέρωση του φίλαθλου κοινού. Ενημέρωση του φίλαθλου κοινού αλλά και των ανθρώπων των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, με τα τελικά αποτελέσματα αλλά και στοιχεία του κάθε αγώνα (αλλαγές, κάρτες, γκολ και φυσικά συνθέσεις).

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα η καθυστέρηση που υπάρχει στην ανανέωση των αποτελεσμάτων στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣ Αρκαδίας είναι χαρακτηριστική. Ενημέρωση που σε κάποιες περιπτώσεις δεν γίνεται νωρίτερα από το πρωινό της Τρίτης. Την ίδια ώρα και τη δεδομένη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές σε κανένα ματς της Α’ και Β’ τοπικής κατηγορίας της φετινής αγωνιστικής περιόδου της ΕΠΣ Αρκαδίας, δεν έχει ενημερωθεί με αναλυτικά στοιχεία από τους ανθρώπους της Ένωσης.

Συγκριτικά αν κάποιος τη δεδομένη στιγμή ανατρέξει στις περισσότερες επίσημες ιστοσελίδες των όμορων Ενώσεων και για παράδειγμα της ΕΠΣ Αργολίδας, θα διαπιστώσει ότι έχουν ήδη καταχωρηθεί από την πρώτη στιγμή τα αποτελέσματα των αγώνων. Παράλληλα έχουν ήδη ενημερωθεί και τα αναλυτικά στοιχεία των αναμετρήσεων των πρωταθλημάτων ακόμη και της αγωνιστικής δράσης του προηγούμενου Σαββατοκύριακου (αλλαγές, κάρτες, γκολ και φυσικά συνθέσεις). Αναμφίβολα πολύ σημαντικό γεγονός και για το φίλαθλο κοινό που θέλει να ενημερωθεί για τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου, αλλά και για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που προσπαθούν να προβάλουν όσο καλύτερα μπορούν την τοπική ποδοσφαιρική δράση.

Από την πλευρά μας θέλουμε να πιστεύουμε ότι από την ΕΠΣ Αρκαδίας μπορούν το επόμενο διάστημα να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η επίσημη ιστοσελίδα να ενημερώνεται πιο ουσιαστικά και πιο άμεσα. Γεγονός που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην ανάδειξη και προβολή του τοπικού ποδοσφαίρου στην Αρκαδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here