Αναβάθμιση για το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος»!

0
379

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (16/02) στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, μεταξύ αντιπροσωπείας της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ και εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων μελών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, αποκάλυψε και μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τον τοπικό στίβου.

Δια στόματος αρχικά του τεχνικού Διευθυντή του ΣΕΓΑΣ κ. Χρήστου Μελέτογλου, αποκαλύφθηκε η αναβάθμιση στο Παγκόσμιο ranking του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Τρίπολη. Μια διοργάνωση που πλέον θα αποφέρει περισσότερους πόντους σε όσους αθλητές/τριες συμμετέχουν διεκδικώντας επιδόσεις και βαθμούς στη διεκδίκηση μιας πρόκρισης σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Κατά συνέπεια το Φεστιβάλ Ρίψεων της Τρίπολης παρέχει μεγαλύτερα κίνητρα σε αθλητές/τριες να συμμετάσχουν σ’ αυτόν.

Παράλληλα η ίδια η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κα Σακοράφα τόνισε στις δηλώσεις της ότι από φέτος θα γίνει προσπάθεια για αγωνιστική παρουσία στο Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» και ξένων πρωταθλητών!

 

Προπονητικό camp την εβδομάδα του Φεστιβάλ Ρίψεων…

Η δεύτερη θετική εξέλιξη για το Φεστιβάλ Ρίψεων ήρθε δια στόματος του συντονιστή του τομέα ρίψεων της Ομοσπονδίας, κ. Χρήστου Παπαδόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι την εβδομάδα του συγκεκριμένου αγώνα θα πραγματοποιηθεί προπονητικό camp στην Αρκαδική πρωτεύουσα με τη συμμετοχή Ελλήνων πρωταθλητών και πρωταθλητριών, οι οποίοι στο τέλος αυτού θα συμμετάσχουν στην ημερίδα του Φεστιβάλ Ρίψεων!

Έτσι μετά από πολλά χρόνια πλέον και επίσημα επανέρχεται η πραγματοποίηση προπονητικού camp στην Τρίπολη τις ημέρες πριν τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος είπε σε εκπροσώπους των σωματείων της περιφέρειας ότι όσοι έχουν νεαρούς αθλητές/τριες στο χώρο των ρίψεων, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις προπονήσεις αυτές, αποκομίζοντας παραστάσεις και εμπειρίες από τον τρόπο που δουλεύουν οι μεγάλες Έλληνες πρωταθλητές.

Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία αποτελούσε αίτημα ετών από τον οραματιστή και «ψυχή» αυτών των αγώνων, αείμνηστο Μανώλη Μανωλόπουλο, που αν ζούσε σήμερα θα χαιρόταν ιδιαίτερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here