Αναβολή για τη Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού ΑΟ (+vid)

0
183

Το βράδυ της Δευτέρας (21/06) και ώρα 21:00 ήταν προγραμματισμένη η τακτική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού ΑΟ με απολογιστικό χαρακτήρα της θητείας της διοίκησης μετά από ένα χρόνο. Παράλληλα προβλέπεται στη συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση να εναρμονίσει το υπάρχον καταστατικό του συλλόγου με αυτό της ΕΠΟ. Αυτό είναι και το κυρίαρχο ζήτημα της φετινής τακτικής ΓΣ. Σημειώνεται επίσης ότι ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έχει περάσει ήδη από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, σύμφωνα με ότι προβλέπεται πλέον με σχετικές διατάξεις.

Η μη προσέλευση του ελάχιστου αριθμού μελών που προβλέπεται προκειμένου να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση, ήταν και ο λόγος της αναβολής της διαδικασίας για την προσεχή Τετάρτη (23/06) την ίδια ώρα. Μια αναβολή που δεν αποτέλεσε έκπληξη, αν κρίνει κανείς ότι σπανίως έχει πραγματοποιηθεί με την πρώτη εδώ και αρκετά χρόνια Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού. Αν και την Τετάρτη προκύψει νέα αναβολή, τότε η Γενική Συνελευση θα διεξαχθεί την Παρασκευή (25/06) και ώρα 21:00 με όσα μέλη της Γενικής Συνέλευσης θα είναι παρόντα.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναρκαδικού ΑΟ κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος μιλώντας στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, αναφέρθηκε στους λόγους της αναβολής και απάντησε σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την επόμενη χρονιά η οποία πολύ πιθανόν θα αποτελεί μια χρονιά σε μια κατηγορία σαφώς πιο απαιτητική, με λιγότερες ομάδες και ισχυρότερο ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηρόπουλο τα μέλη της διοίκησης έχουν επίγνωση της νέας σεζόν και γι’ αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της χρονιάς και σε επίπεδο εξασφάλισης του απαιτούμενο μπάτζετ το οποίο θα επιτρέψει στην ομάδα να έχει μία πορεία χωρίς προβλήματα, τουλάχιστον οικονομικής φύσεως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here