Αναβολή της Γενικής Συνέλευσης του Παναρκαδικού λόγω μη απαρτίας

0
71

Το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουλίου ήταν προγραμματισμένη η διεξαγωγή της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Παναρκαδικού. Μια Γενική Συνέλευση η οποία είχε απολογιστικό χαρακτήρα και παράλληλα ενημέρωση από το διοικητικό συμβούλιο για τις μέχρι τώρα ενέργειες αλλά και το σχεδιασμό για τη συνέχεια στην προετοιμασία της ομάδας για τη συμμετοχή στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το βράδυ της Τετάρτης ωστόσο η προσέλευση μελών του συλλόγου ήταν πολύ μικρή με αποτέλεσμα να μην εξασφαλιστεί η απαιτούμενη απαρτία προκειμένου να διεξαχθεί η συγκεκριμένη συνέλευση. Κατά συνέπεια μετά από ενημέρωση του Προέδρου του Παναρκαδικού κ. Βασίλη Κωστόπουλου, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα οριστεί νέα ημερομηνία για την επανάληψη της ΓΣ και θα γνωστοποιηθεί με επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης.

Μέχρι πάντως την τελεσίδικη απόφαση αναβολής της Γενικής Συνέλευσης στις τάξεις των μελών του συλλόγου που έδωσαν παρουσία, το κλίμα ήταν αρκετά χαλαρό με τις συζητήσεις να εστιάζονται σε θέματα της επικαιρότητας και σε κουβέντες εκτός Παναρκαδικού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here