Αναδείχθηκε το νέο ΔΣ του Πήγασου Θυρέας

0
96

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Πήγασου ΑΟ Θυρέας στην οποία μεταξύ άλλων αναδείχθηκε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα κληθεί να «οδηγήσει» την ανδρική ομάδα τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η σχετική ανακοίνωση των «βυσσινί», καθώς και τα πρόσωπα που εκλέχθηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου της Βόρειας Κυνουρίας, αναφέρει τα εξής:

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Πήγασος Α.Ο. Θυρέας. Αρχικά παρουσιάστηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περασμένης περιόδου ο οποίος και εγκρίθηκε από τα μέλη του σωματείου. Στη συνέχεια συζητήθηκαν προτάσεις για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της ομάδας εν’ όψει της συμμετοχής της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τέλος πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ οπου και εκλέχθησαν οι κ.κ. Μαυριάς Παύλος, Χατζηγιάννης Αθανάσιος, Σιαβελής Σπυρίδων, Κοψαύτης Αναστάσιος, Αδάμης Ιωάννης, Βλάχος Χρήστος, Καμπύλης Άγγελος, Μαντίκος Περικλής και Μπάρλας Κωνσταντίνος.

Τέλος το Δ.Σ. του Πήγασου ευχαριστεί το Ίδρυμα «Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη» για την ευγενική παραχώρηση του χώρου όπου έγινε η γενική συνέλευση!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here