Ανακοίνωση για τη διαιτησία του ματς με Μονεμβασιά εξέδωσε ο Πελασγός

0
536

Οι εχθρικές διαιτησίες σύμφωνα με τους ανθρώπους του Πελασγού το τελευταίο διάστημα σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις μεταξύ των οποίων και στο ματς με ΑΟ Κάστρο Μονεμβασιάς την περασμένη Κυριακή (19/01), οδήγησαν τη διοίκηση του συλλόγου στο να δημοσιοποιήσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας του κ. Αναστόπουλου, στην οποία μάλιστα ζητούν εξαίρεσή του από αναμετρήσεις του συλλόγου.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης διαμαρτυρίας αναφέρει:

«Μετά από πολυάριθμους αγώνες σε όλα τα επίπεδα βρισκόμαστε μπροστά στη δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσουμε για πρώτη φορά την πίκρα μας.

Η διαιτησία ενός αγώνα μπάσκετ είναι δύσκολη και τα λάθη είναι κατανοητά και εν μέρει αποδεκτά.

Τα συνεχόμενα  μονομερή λάθη συνιστούν σαφώς  αδικία και η επαναλαμβανόμενη  αδικία στον ερασιτεχνικό αθλητισμό  είναι στα όρια της ανικανότητας ή της συνειδητής σκοπιμότητας.

Πολύ δε μάλλον όταν οι μισοί πληρώνουν και μάλιστα ακριβά αυτόν  τον ερασιτεχνισμό ενώ οι έξυπνοι  τον καρπώνονται. Στα παιχνίδια με ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C. , ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ, ΔΙΩΝΑ  απολαύσαμε την ευρηματική διαιτησία του Κου Αναστόπουλου χωρίς να βγάλουμε άχνα.

Όσοι όμως είχαμε την τύχη να βρεθούμε στο κλειστό στάδιο της Μεγαλόπολης για τον αγώνα ΠΕΛΑΣΓΟΣ-ΚΑΣΤΡΟ ζήσαμε στιγμές επιεικώς απαράδεκτες για το επίπεδο του συγκεκριμένου διαιτητή. Η εμπάθεια που δείχνει απέναντι στην ομάδα μας  σε όσα παιχνίδια και σε όποιο επίπεδο  μας σφυρίζει είναι μάλλον στα όρια μιας ανεξέλεγκτης επιθυμίας να μας διαλύσει. Οι τριάντα έξι (36) βολές που εκτέλεσαν οι φιλοξενούμενοι σε σχέση με τις οκτώ (8) δικές μας δεν μαρτυρούν τίποτα μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα.

Όσοι νιώθουν υπεύθυνοι για τα δρώμενα στο χώρο του μπάσκετ ας δράσουν. Η παρουσία του σε οποιαδήποτε αγωνιστική  δραστηριότητα της ομάδας είναι ανεπιθύμητη και ως εκ τούτου κάθε ορισμός του στο μέλλον θα θεωρείται από όλους μας σκόπιμος.».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here