Ανακοίνωση ΕΟΚ σχετικά με τις μετάθεση της ΓΣ

1
77

Μια ακόμη ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με την οποία παίρνει θέση για το θέμα της προσφυγής στο Πρωτοδικείο τις προηγούμενες ημέρες από συλλόγους, αποφέροντας εξελίξεις με την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ, αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της ΕΟΚ είναι αναγκασμένο να ενημερώσει ότι ουδέποτε προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ζητώντας διορισμό προσωρινής διοίκησης. Αν έχει συμβεί αυτό από μεμονωμένα σωματεία, έχει συμβεί εν αγνοία του.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ το μόνο που έχει πράξει, είναι να αποφασίσει τη μετάθεση των εκλογών, σεβόμενο την απόφαση του Πρωτοδικείου που του προσκόμισαν σωματεία μέλη του, έχοντας κερδίσει το αυτονόητο δικαίωμα συμμετοχής στην ύψιστη δημοκρατική διαδικασία της γενικής συνέλευσης και των αρχαιρεσιών. Ελπίζοντας δε ότι μέχρι τότε αυτές οι εκδηλώσεις θα μπορούν να γίνουν δια ζώσης, όπως εκ συστάσεως της δημοκρατίας προβλέπεται και συμβαίνει.

Το μεγάλο ερώτημα το οποίο επικρατεί σήμερα στον χώρο της καλαθοσφαίρισης είναι αν οι κύριοι αυτοί  θέλουν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία όλα τα ενεργά σωματεία με πραγματική αθλητική δραστηριότητα ή μόνο αυτά που επιλέχτηκαν με διαδικασίες περίεργες και συμπεριλήφθηκαν στο μητρώο που κατήρτισε η ΓΓΑ.

Στη γενική συνέλευση ομοσπονδίας με συνταγματική και δημοκρατική επιταγή, συμμετέχει το σύνολο των αθλητικών σωματείων που έχουν πραγματική αθλητική δραστηριότητα.».

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Την ώρα που οι περισσότερες ομοσπονδίες τέλειωσαν τις εκλογικές διαδικασίες με πολιτισμένο τρόπο και σχεδιάζουν το μέλλον τους, οι εδώ και χρόνια ¨ανύπαρκτοι¨ προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρατείνουν την καθισιά στην καρέκλα και με διαφόρους τρόπους να οδηγήσουν τις εκλογές μετά το προολυμπιακό προσβλέποντας σε ένα θαύμα. Βγάζοντας μπροστά τα ανδρείκελα τους μιλάνε για σεβασμό, συνταγματικές και δημοκρατικές επιταγές ,πραγματική αθλητική δραστηριότητα κ.τ.λ. κ.τ.λ.
    Και δεν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να τους καλέσει να εξηγήσουν πως γίνεται να καταθέτουν το αίτημα για ορισμό της συγκεκριμένης προσωρινής διοίκησης ¨τα 21 μεμονωμένα σωματεία ¨και την επόμενη ημέρα τέσσερα (μέχρι στιγμής) σωματεία να δηλώνουν ότι δεν έχουν δώσει τέτοια εξουσιοδότηση. Αν αυτό δεν είναι πλαστογραφία τότε η γη είναι μάλλον επίπεδη.
    Και επι τέλους οι τόσα χρόνια ανύπαρκτοι θυμήθηκαν ότι υπάρχουν και σωματεία και επιτέλους καταδέχτηκαν να κατέβουν από τον θρόνο τους και να πλησιάσουν τους κοινούς θνητούς?? Τι εμπόδιζε π.χ. τον σπαρτιάτη μεγαλοπαράγοντα να επισκεφτεί τόσα χρόνια τα σωματεία της ένωσης του ,να ακούσει τα προβλήματα τους ,την αγωνία τους, τα όνειρά τους?? Και αφού τόσα χρόνια δεν καταδέχτηκε να κοιτάξει ¨χαμηλά¨ τώρα πως ζητάει την ψήφο μας για να κάνει αυτά που χρόνια σνομπάριζε??
    Το μεγάλο λοιπόν ερωτηματικό σήμερα στο χώρο του μπάσκετ είναι πόση ξετσιπωσιά διαθέτουν αυτοί οι ¨κύριοι¨ ώστε να ξεφτιλίζουν για ίδιον όφελος το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων!!!
    Υ.Γ. Είναι ολίγον εντυπωσιακό που αρκετά σάιτ και δημοσιογράφοι μέχρι σήμερα δεν έχουν πάρει καμία θέση σε όσα τραγελαφικά συμβαίνουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here