Ανακοίνωση Νομικού Προσώπου σχετικά με την αίθουσα βαρών αλλά και την απώλεια σκαπτικού μηχανήματος στο ΔΑΚ

0
378

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρό της και με την οποία αναφέρεται τόσο σε ότι αφορά σχόλια σχετικά με την αναστολή λειτουργίας της αίθουσας βαρών λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά παράλληλα και στις ενέργειες του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης μετά την απώλεια σκαπτικού μηχανήματος στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Αναλυτικότερα το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Επ’ αφορμής σχολίων που έχουν γραφτεί σε δελτίο τύπου του Ν.Π.Δ.Δ. σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του τμήματος των Βαρών στο ΔΑΚ Τρίπολης που δημοσιεύτηκε από τα ΜΜΕ της Αρκαδίας στις 02-11-2020 και με σκοπό τη σωστή ενημέρωση των συμπολιτών μας προκειμένου να μην «αιωρούνται» απόψεις που μένουν αναπάντητες από μεριάς μας και δημιουργούν αμφιβολίες και εντυπώσεις που δημιουργούνται ηθελημένα ή αθέλητα από τους εν λόγω “ανώνυμους σχολιαστές” (οι οποίοι σύντομα θα καταστούν “επώνυμοι” κατόπιν δικών μας ενεργειών), σας γνωστοποιούμε τα παρακάτω:

1. Το ΔΑΚ λειτουργεί με μόνιμους υπαλλήλους και Προϊστάμενο οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την προστασία και φύλαξη της υλικοτεχνικής υποδομής, του εξοπλισμού και της περιουσίας του ΔΑΚ και εν γένει για την ορθή και εύρυθμη λειτουργία του.

2. Σχετικά με την απώλεια του σκαπτικού μηχανήματος στο ΔΑΚ, η Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες και συγκεκριμένα:

α) Καταγγελία του συμβάντος της απώλειας του σκαπτικού μηχανήματος στην Αστυνομία.
β) Προγραμματισμός ραντεβού με το τμήμα Ασφάλειας Αρκαδίας για την υποβολή μήνυσης κατά Αγνώστων.
γ) Κλήση από τη Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. για Προκαταρκτική Εξέταση του υπηρετούντος προσωπικού στο ΔΑΚ.
δ) Έχει προβλεφθεί και υλοποιείται ήδη η διαδικασία καταγραφής της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ν.Π.Δ.Δ. από επιτροπή που θα οριστεί για το σκοπό αυτό και είναι απαραίτητη για τον ισολογισμό του Ν.Π.Δ.Δ., που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά.
Να σημειωθεί ότι αποτελεί υποχρέωση της Διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. για την προστασία του κοινού, η λήψη μέτρων στα πλαίσια της αποφυγής διασποράς του Covid-19.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης
Κούρος Ηλίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here