Ανακοίνωση ΠΑΕ Αστέρας για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με Απόλλων Σμύρνης (04/08)

0
91

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για τον τρόπο διάθεσης και προϋποθέσεις αγοράς τους, για τη φιλική αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Απόλλων Σμύρνης το απόγευμα της Τετάρτης (04/08). Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα προετοιμασίας ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (04/08) στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” με ώρα έναρξης 19:00.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς και την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ):

Α. Δικαίωμα εισόδου στον φιλικό αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Κατά την είσοδο ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να φέρει μαζί του την κάρτα διαρκείας, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης που βρίσκεται σε ισχύ και δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης) για την ταυτοποίηση στοιχείων.

Β. Μεμονωμένα εισιτήρια για το φιλικό της Τετάρτης (04/08) θα πωλούνται στην τιμή των 10 ευρώ από το εκδοτήριο του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Όποιος επιθυμεί να αγοράσει μεμονωμένο εισιτήριο θα πρέπει να φέρει μαζί του το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης που βρίσκεται σε ισχύ, τον αριθμό ΑΜΚΑ και δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης) για την ταυτοποίηση στοιχείων.

Η είσοδος όλων των φιλάθλων θα γίνεται από την Θύρα 3 του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Προκειμένου για τη διευκόλυνση κατά την είσοδο και την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του Covid-19, παρακαλείσθε η προσέλευσή σας στο γήπεδο να είναι έγκαιρη.

* Η χρήση μάσκας και η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στην αθλητική εγκατάσταση είναι υποχρεωτική.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here