Ανακοίνωση Παναρκαδικου για την «απώλεια» του Δήμου Δημητρακά

0
120

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Παναρκαδικού μετά την «απώλεια» του Δήμου Δημητρακά ο οποίος αποτέλεσε κατά το παρελθόν μέλος του ΔΣ του συλλόγου, καθώς επίσης και θερμός υποστηρικτής του συλλόγου. Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των «πρασίνων», αναφέρει:

«Θλίψη σκόρπισε στη μεγάλη Παναρκαδική οικογένεια ο ξαφνικός θάνατος του Δήμου Δημητρακά αγαπητού φίλου της ιστορικής ομάδας του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Παναρκαδικού εκφράζει δημόσια τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δήμου Δημητρακά τονίζοντας ότι ο εκλιπών στο παρελθόν υπηρέτησε την ομάδα ως μέλος πολλών Διοικήσεων της και υπήρξε πάντοτε θερμός υποστηρικτής της αλλά και χορηγός της μέχρι και σήμερα.

Ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. αποχαιρετά με μεγάλη λύπη ένα επίτιμο μέλος της, ένα ξεχωριστό άνθρωπο, έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και ένα πιστό οπαδό της ομάδας που τον διέκρινε η γνησιότητα, η εντιμότητα και η ευστροφία. Φίλε Δήμο καλό ταξίδι, θα σε θυμόμαστε για πάντα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here