Ανακοίνωση Παναρκαδικού με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν με το θέμα του παρατηρητή στο ματς με Μολαϊκό

0
248

Αναστάτωση και μικροένταση δημιουργήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναρκαδικού με το Μολαϊκό για το θέμα της πληρωμή ή μη του παρατηρητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης, που ήταν ο κ. Ιωάννης Βασιλόπουλος από το σύνδεσμο Αρκαδίας. Το θέμα προέκυψε καθώς ο Παναρκαδικός στηριζόμενος σε απόφαση της ΕΠΟ, υποστήριξε ότι σε περίπτωση ορισμού παρατηρητή στη Γ’ Εθνική από Ένωση εντός των ορίων της έδρας όπου διεξάγεται ο αγώνας, δεν προβλέπεται καμία αμοιβή.

Την Κυριακή και αφού οι διαιτητές προκειμένου να κλείσουν το Φύλλο Αγώνος απαίτησαν την πληρωμή του παρατηρητή, οι άνθρωποι του Παναρκαδικού προχώρησαν στην καταβολή του προβλεπόμενου ποσού.

Νωρίτερα σήμερα η διοίκηση του Παναρκαδικού επανήλθε στο συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε και με επίσημη ανακοίνωσή της, αφήνει αιχμές κατά της ΕΠΟ για τον μη ουσιαστικό έλεγχο εφαρμογής των αποφάσεών της από ολους τους εμπλεκόμενους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναρκαδικού αναφέρει:

«Mε αφορμή τον ορισμό παρατηρητή αγώνα από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας στον αγώνα πρωταθλήματος της Γ Εθνικής μεταξύ της ομάδας του Παναρκαδικού με τον Μολαικό στην Τρίπολη (11/4/21) η Διοίκηση του Παναρκαδικού θέλει να παρατηρήσει και να γνωστοποιήσει τα εξής:

1ο) Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (2/10.4.2021) ο παρατηρητής που ορίζεται σε αγώνα Γ Εθνικής εντός των ορίων της Ένωσης που ανήκει δε δικαιούται καμία αμοιβή.

2ο) Η εντολή της ΕΠΟ προς όλες τις ΕΠΣ της χώρας ήταν να ενημερώσουν έγκαιρα για την απόφαση αυτή  τόσο τους παρατηρητές όσο και τα ενδιαφερόμενα σωματεία.

3ο) Τίποτα από τα παραπάνω δε συνέβη στο συγκεκριμένο αγώνα από την πλευρά της ΕΠΣ Αρκαδίας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αδικαιολόγητες εντάσεις και παρεξηγήσεις στο γήπεδο.

4ο) Στο τέλος της αναμέτρησης και για να κλείσει το φύλλο αγώνα οι διαιτητές, που και αυτοί αγνοούσαν  την απόφαση της ΕΠΟ, κάλεσαν επιτακτικά τον Πρόεδρο του Παναρκαδικού να πληρώσει τον παρατηρητή!

Ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού πλήρωσε τον παρατηρητή και έτσι έκλεισε το φύλλο αγώνα της συγκεκριμένης αναμέτρησης που ήταν νικηφόρα (2-1) για την ομάδα της Τρίπολης.

Θεωρούμε προκλητική τη στάση όλων των εμπλεκομένων υπευθύνων, απαιτούμε σεβασμό στην ομάδα και την ιστορία της και καλούμε την ΕΠΟ να ελέγχει την εφαρμογή των αποφάσεών της για την αποφυγή παρερμηνειών, παρεξηγήσεων και εντάσεων μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

(η παραπάνω ανακοίνωση εκτός από τα ΜΜΕ στάλθηκε και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ)

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here