Ανακοίνωση Παναρκαδικού για την ανάληψη Σωτηρόπουλου, θέσης στην Περιφερειακή Επιτροπή Υγρού Στίβου

0
167

Με αφορμή την είδηση της ανάληψης της θέσης του Γενικού Συντονιστή Αγωνιστικού Προγράμματος της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου και Νοτίων Ιονίων Νήσων, από το Γενικό Αρχηγό του Παναρκαδικού ΑΟ, κ. Γιώργου Σωτηρόπουλος, ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού κ. Ηλίας Καναβέτας εξέδωσε δήλωση με την οποία αναφέρει:

«Η επιμονή, η θέληση και η προσφορά του Γιώργου Σωτηρόπουλου αναγνωρίζεται σε όλο το φάσμα του αθλητισμού. Η καθημερινή ενασχόλησή του με τον Παναρκαδικό, μας έχει αποδείξει την ικανότητά του να πετυχαίνει οτιδήποτε του ανατεθεί. Ετσι, λοιπόν είμαστε σίγουροι πως η ΚΟΕ έχει κάνει εξαιρετική επιλογή».

Με τη σειρά του, ο γενικός αρχηγός του Παναρκαδικού ΑΟ, κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος, σχολίασε σε επίσημη τοποθέτησή του: «Νιώθω τιμή και συγκίνηση για την επιλογή μου από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος στη θέση του Γενικού Συντονιστή Αγωνιστικού Προγράμματος Πελοποννήσου. Μπορεί να μην έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα στην κολύμβηση της πόλη μας, μπορεί να είμαστε ένας ορεινός νομός, όμως η δουλειά και η προσφορά δεν είναι κάτι εφήμερο αλλά εκτιμάται σε βάθος ετών και εμπειριών. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, όπως άλλωστε συμβαίνει το τελευταίο διάστημα και στον χώρο του ποδοσφαίρου».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here