Ανακοίνωση ΠΑΟΚ Τρίπολης και νέα σελίδα μετά την αποχώρηση Κώστα Μπακέα

0
887

Η αποχώρηση του Προέδρου της ομάδας του ΠΑΟΚ Τρίπολης κ. Κώστα Μπακέα για προσωπικούς λόγους, οδήγησε σε εξελίξεις το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ Τρίπολης που τέθηκαν στο τραπέζι στην πρόσφατη τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν από τους ανθρώπους του συλλόγου και ανακοινώθηκαν επίσημα πριν λίγο μέσα από την επίσημη ανακοίνωση του τοπικού συλλόγου.

Μεταξύ των σημαντικών εξελίξεων ανακοινώθηκε ότι νέος Πρόεδρος του συλλόγου θα είναι ο κ. Γεώργιος Μπαρμπέρης. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι προπονητής της ανδρικής ομάδας τη νέα σεζόν στην Α’ τοπική κατηγορία αναλαμβάνει ο Βαλάντης Γκαργκάσουλας με στενό συνεργάτη του τον Σαράντο Μπούζο. Τέλος ο ΠΑΟΚ Τρίπολης ανακοινώσε και την Μαρία Μάκκα στο πόστο της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ»

19.06.2019

Μετά την ομολογουμένως ιδιαίτερα επιτυχημένη πρώτη χρονιά λειτουργίας του Σωματείου μας τη περίοδο 2018-2019, η οποία συνοδεύθηκε με τη κατάκτηση του τίτλου της Β’ κατηγορίας Αρκαδίας και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, μία νέα πρόκληση βρίσκεται ενώπιον μας.

Κατόπιν της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας την 15.06.2019 ελήφθησαν οι σχετικές αποφάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεδομένης της αποχώρησης του μέχρι τούδε Προέδρου του Σωματείου κύριου Κωνσταντίνου Μπακέα λόγω προσωπικών ζητημάτων, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη προσφορά του και τις υπηρεσίες του στο Σωματείο, ομόφωνα εξελέγη ως νέος Πρόεδρος του Σωματείου ο κύριος Γεώργιος Μπαρμπέρης, πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στο τοπικό ποδόσφαιρο, ο οποίος και θα συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του Σωματείου κατά τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και τον οποίο καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Τριπολέως.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αθλητικής χρονιάς, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε τόσο για τους αθλητικούς όσο και για τους οργανωτικούς στόχους του συλλόγου μας, καθώς και για την ανανεωμένη προπονητική ομάδα μας.

Βασικό μας μέλημα αποτελεί η διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον που θα παρέχει σε όλους τους προπονητές και συνεργάτες, την ευκαιρία να αποδώσουν τα μέγιστα, λειτουργώντας όλοι μαζί με πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς,  μεταλαμπαδεύοντας στα παιδιά μας γνώσεις, εμπειρίες και ήθος. Γιατί όλοι οι αθλητές του συλλόγου, από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του, θεωρούνται παιδιά μας!

Βασιζόμενοι σε αυτή την αδιαπραγμάτευτη αρχή, σχεδιάσαμε τη νέα αθλητική χρονιά και συνάψαμε συνεργασίες με προπονητές, που ξεχωρίζουν για το ήθος και την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση, αλλά διακατέχονται και από την ίδια φιλοσοφία, αυτή της προσφοράς.

Προπονητής στη πρώτη ομάδα, η οποία και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ παραμένει ο Βαλάντης Γκαργκάσουλας, ο οποίος και μας οδήγησε στην άνοδο από τη Β’ κατηγορία (κάτοχος πτυχίου D UEFA).

Βοηθός Προπονητή ορίζεται ο αρχηγός της περσινής ομάδας Σαράντος Μπούζος, ο οποίος και θα εξακολουθεί να αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής (κάτοχος πτυχίου D UEFA).

Υπεύθυνοι Ακαδημιών, οι οποίες αναβαθμίζονται και στις οποίες θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση τοποθετούνται οι κύριοι Βαλάντης Γκαργκάσουλας και Σαράντος Μπούζος, οι οποίοι και θα έχουν την επιστασία όλων των τμημάτων.

Κατόπιν τούτων ευχόμαστε σε όλους κάθε επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο, δεδομένου ότι όπως και πέρσι θα έχουμε τη έμπρακτη στήριξη, συνδρομή, τεχνογνωσία και αρωγή του επίσημου ΠΑΟΚ με προοπτική να καταστεί ακόμη πιο άμεση η μεταξύ μας συνεργασία.

Για το λόγο αυτό και τοποθετούμε ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Σωματείου τη κυρία Μαρία Μάκκα, η οποία και θα επιληφθεί των σχετικών ενεργειών.

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη της προπονητικής ομάδας μας, ευχόμαστε σε όλους καλή συνεργασία, ενώ όλα τα μέλη του Δ.Σ. παραμένουν πάντα στη διάθεση των μελών, των γονέων και των αθλητών του συλλόγου για κάθε περαιτέρω ενημέρωση και επικοινωνία.

Τέλος, σας πληροφορούμε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση αναφορικά με την έναρξη της προετοιμασίας, τη λειτουργία των ακαδημιών και την επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here