Ανανέωση για Παναγιώτη Παναγούλια στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Τρίπολης

0
129

Μετά από συνεδρίαση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΚ Τρίπολης που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, με θέμα συζήτησης τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα χρονιά, ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας της «κιτρινόμαυρης» ομάδας με τον προπονητή Παναγιώτη Παναγούλια και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Μετά την σύμφωνη γνώμη των δύο πλευρών για την επέκταση της συνεργασίας συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά και τις επόμενες κινήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. που έχουν την ευθύνη λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.κ. Ε. Καγιάννη, Π. Αλμπάνη, Ι. Καγιάννη και Γ. Νίκου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα του συλλόγου στην Κάρτσοβα υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δ.Σ. κου Παν.Βαλασόπουλου.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκε ο προγραμματισμός της νέας περιόδου και ο προϋπολογισμός του τμήματος. Από τα μέλη ομόφωνα έγινε αποδεκτή η εισήγηση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. κου Εμ. Καγιάννη για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και απεφασίσθη η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου κο Π. Παναγούλια ο οποίος καλέσθει από τα μέλη του τμήματος και απεδέχθει την ανάληψη της ευθύνης της Α’ Ομάδας.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν μαζί του τα θέματα του τμήματος, ο προγραμματισμός του Δ.Σ. και συναποφασίστηκαν οι επόμενες ενέργειες στελέχωσης του. Η ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί τον κο Παναγούλια για την μέχρι τώρα προσφορά του και είναι βέβαιη ότι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here