Ανανέωση και για Νίκο Παπαδόπουλο για 3 χρόνια στον Αστέρα

0
173
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Δεύτερο «κύμα» ανανεώσεων ξεκινάει ο Αστέρας Τρίπολης που ήρθε σε συμφωνία μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και με τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο. Η σχετική λιτή ανακοίνωση της Αρκαδικής ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Νίκο Παπαδόπουλο για ακόμη τρία χρόνια.».

 

Νίκος Παπαδόπουλος: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της ομάδας»

Λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνία επέκταση της συνεργασίας με τον Αστέρα, ο Παπαδόπουλος προχώρησε σε σχετική δήλωση γι’ αυτή την εξέλιξη. Χαρακτηριστικά τονίζονται τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα για την εμπιστοσύνη που όλα αυτά τα χρόνια δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω, όπως κάνω πάντα, με σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη και να τους δικαιώσω. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος στον Αστέρα και θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ελπίζω ότι τη νέα σεζόν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και θα έχουμε κοντά μας και τους φιλάθλους μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here