Ανανέωση με Αντζουλά και Χριστόπουλο έως το 2024 ο Αστέρας

0
105
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο Αστέρας ο οποίος συμφώνησε με δύο νεαρούς και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρόκειται για την ανανέωση της συνεργασίας έως το Καλοκαίρι του 2024, με τους Αντζουλά και Χριστόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Αντζουλά και Γιάννη Χριστόπουλο. Το νέο συμβόλαιο των δύο ποδοσφαιριστών έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024.».

Λίγο μετά την επέκταση της συνεργασίας αυτής οι Αντζουλάς και Χριστόπουλος, προχώρησαν σε σύντομες δηλώσεις για την εξέλιξη αυτή, αναφέροντας:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΣ

«Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένεια του Αστέρα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την ανταποδώσω, με την ευχή να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου μού έδειξε την εμπιστοσύνη της και μού προσέφερε ένα τέτοιο συμβόλαιο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τον Αστέρα τα επόμενα τρία χρόνια, ποιος ξέρει ίσως και για περισσότερα. Θα δουλέψω πολύ για να αποδείξω τι αξίζω και για να δικαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη. Καλή σεζόν στην ομάδα μου».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here