Ανανέωση με 18 ποδοσφαιριστές για την ΑΕΚ Τρίπολης

0
143

Μετά από μια περίοδο επαφών και συζητήσεων τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητή της ΑΕΚ Τρίπολης με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ της ομάδας, με ανακοίνωση του συλλόγου το πρωί της Παρασκευής (24/06), ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με 18 ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ουσιαστικά η ΑΕΚ Τρίπολης κράτησε ένα πολύ μεγάλο μέρος του ρόστερ και πλέον ξεκινάει η προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας όπου θα κριθεί από τον προπονητή ότι χρειάζεται. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρει:

«Ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Βαλασόπουλος Παναγιωτης καθώς και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικου τμήματος της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Καγιαννης Μανώλης,κ. Καγιαννης Γιάννης, κ. Νίκου Γιώργος και κ. Ζάβος Βασιλης, έπειτα από σύσκεψη που είχαν με τον γενικό αρχηγό κ. Συνοδινό Γιώργο και τον προπονητή κ. Παναγουλια Παναγιώτη, αποφάσισαν την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τους παρακάτω παίχτες:

1) Αραχωβιτης Άγγελος
2) Αργυροπουλος Λάμπρος
3) Αργυροπουλος Σταύρος
4) Αρδαμης Γιώργος
5) Αυδης Κωνσταντίνος
6) Καναβετας Απόστολος
7) Καψης Ευάγγελος
8) Κοσκολος Δημήτριος
9) Κουστενης Κυριάκος
10) Λιακοπουλος Κωνσταντίνος
11) Μαρκόπουλος Μάρκος
12) Μίτο Διαμαντης
13) Νικολοπουλος Ευγενιος
14) Παρασκευοπουλος Θεόδωρος
15) Πετροπουλος Δημήτριος
16) Πετροπουλος Ειρηναίος
17) Πετροπουλος Ευγενιος
18) Χρονοπουλος Βασιλης

Ευχαριστούμε για ότι έχετε προσφέρει μέχρι τώρα στην ομάδα, τα καλύτερα έρχονται!!! Σύντομα και οι υπόλοιπες ανακοινώσεις παιχτών κλείνοντας έτσι νωρίς φέτος το ρόστερ της ομαδας…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here