Ανανέωση στον Πήγασο για Διαμαντόγιαννη και Μαντίκο

0
359

Οι ανανεώσεις στον Πήγασο Θυρέας αποτελούν γεγονός καθώς τις τελευταίες ώρες η διοίκηση των «βυσσινί» ήρθε σε συμφωνία με δύο παιδιά της ομάδας που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο σύλλογο και την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για τον Μαρίνο Μαντίκο, αλλά και το Δημήτρη Διαμαντόγιαννη.

Σε ότι αφορά την ανακοίνωση της ανανέωσης Μαντίκου, ο Πήγασος αναφέρει: «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του 19χρονου γκαρντ, Μαρίνου Μαντίκου, για την νέα σεζόν! Ο Μαρίνος αποτελεί κεφάλαιο για την ομάδα μας καθώς πρόκειται για ένα ντόπιο παιδί που έχει αναθρεφτεί μπασκετικά στις ακαδημίες μας και κατ’ επέκταση είναι ένα δικό μας παιδί. Μαρίνο ευχόμαστε υγεία, όρεξη για δουλειά και πολλές επιτυχίες!».

Τέλος στη σχετική ανακοίνωση για την ανανέωση του Διαμαντόγιαννη, ο Πήγασος αναφέρει: «Είναι επίσημο! Μετά τον Μαρίνο και ο «Μπρούμα» συνεχίζει μαζί μας και την επόμενη σεζόν αφού τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας μας. Άλλο ένα παιδί που έχει μεγαλώσει μαζί μας θα συνεχίσει να φοράει τα «βυσσινί» και τη νέα σεζόν αποτελώντας έναν εκ των βασικών πυλώνων. Δημήτρη ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here