Ανανέωση στον Πήγασο και για τους Μαυριά και Ταβάνι

0
239

Τις προηγούμενες ημέρες στα πλαίσια της προετοιμασία και συγκρότησης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α1 τοπική κατηγορία ΕΣΚΑΚ, ο Πήγασος Θυρέας ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τους Κώστα Μαυριά και Ηλία Ταβάνι. Δύο αθλητές που είχαν ουσιαστική αγωνιστική συνεισφορά τα τελευταία χρόνια στην ομάδα των «βυσσινί» και οι οποίοι θα αποτελέσουν μέρος του ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Σε ότι αφορά την ανακοίνωση για την ανανέωση συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Μαυριά, αυτή αναφέρει:

«Η «σημαία» στον ιστό της! Ο εκ των αρχηγών μας Κώστας Μαυριάς συμφώνησε και αυτός με τη σειρά του με προπονητή και διοίκηση για την παραμονή του και τη νέα σεζόν στην ομάδα της καρδιάς του, καθώς αυτή θα είναι η 16η συνεχόμενη (!) σεζόν που θα φορέσει τα βυσσινί του Πήγασου.

Ο Κώστας μπορεί να αγωνιστεί από το 1 έως το 3 δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον coach Κοψαύτη την χρήση πολλών διαφορετικών σχημάτων. Κώστα ευχόμαστε υγεία και νέο κύκλο επιτυχιών στη κοινή μας πορεία!».

Σε ότι αφορά την ανακοίνωση για την ανανέωση συνεργασίας με τον Ηλία Ταβάνη, αυτή αναφέρει:

«Tavaaaniii is here!

Άλλη μια πολύ σημαντική ανανέωση για την ομάδα μας, με τον Ηλία Ταβάνι να τα βρίσκει σε όλα με προπονητή και διοίκηση και να συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά μαζί μας.

Ο Ηλίας είναι ένα ακόμα παιδί που έχει βγει από τα σπλάχνα του Πήγασου και ξέρει άριστα την λειτουργία της ομάδας. Η θέση του είναι στο 1 (playmaker) και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα μας να εκπληρώσει στο μέγιστο τους στόχους της. Ηλία ευχόμαστε υγεία, καλή σεζόν με πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here