Ανανέωση συνεργασίας με Μπιλίση για το τμήμα Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

0
251

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης, γνωστοποιείται η ανανέωση της συνεργασίας του τμήματος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με την διατροφολόγο, κα Έλενα Μπιλίση. Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις, των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη, και κ. Δημητρόπουλου, ανακοινώνουν με χαρά την εκ νέου ανανέωση της συνεργασίας τους με την διατροφολόγο κα Έλενα Μπιλίση.

Η Κα Μπιλίση είναι Πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος από το 2013 με Εξειδίκευση στην Διατροφική και Ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών (Μaster Practitioner in Eating Disorders & Obesity) όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία από τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας – NCFED.

Από το 2019 που ξεκίνησε η συγκεκριμένη συνεργασία τα οφέλη του ομίλου ήταν πάρα πολλά, τόσο στους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας, όσο και στα παιδιά της ακαδημίας αλλά και στους ενήλικες. Οι οδηγίες διατροφής που ο όμιλος τένις σε συνεργασία με την κα. Μπιλίση έδιναν σε τακτά χρονικά διαστήματα, κατά την διάρκεια της πανδημίας του covid 19,  ήταν πολύ ξεχωριστές και μας κράτησαν μακριά από τις αρνητικές συνέπειες των ολικών αλλαγών στις καθημερινές συνήθειες της ζωής μας, εκείνης της περιόδου.

Τις επόμενες ημέρες όλοι οι αθλητές μας  θα λάβουν  τις πρώτες οδηγίες, που θα τους φανούν χρήσιμες για την καλύτερη προσέγγιση της διατροφής τους, πριν, στο τέλος και κατά την διάρκεια της προπόνησης. Τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας θα περάσουν όλα ανεξαιρέτως από λιπομέτρηση και φυσικά θα τους δοθούν ξεχωριστές διατροφικές συμβουλές για την αποδοτικότερη προπόνησης τους.

Ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα καλή συνέχεια στην κα Μπιλίση  έχοντας εμπιστοσύνη στο πολύ καλό της έργο, δύναμη, υγεία και να συμβάλλει για μια ακόμη φορά στην συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της ομάδας μας.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here