Ανανέωση συνεργασίας Ομίλου Τένις ΑΕΚ Τρίπολης με Έλενα Μπιλίση

0
388

Την γνωστοποίηση της επέκτασης συνεργασίας με την διατροφολόγο Έλενα Μπιλίση πραγματοποίησε ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και για τη νέα χρονιά, μέσω σχετική ανακοίνωσης. Το περιεχόμενης αυτής έχει ως εξής:

«Ξεκίνησε άλλη μια χρονιά με υψηλούς στόχους και προσδοκίες για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η περσινή πολύ αποδοτική συνεργασία με την διατροφολόγο κα Έλενα Μπιλίση, θα συνεχιστεί και την φετινή χρονιά.

Η Κα Μπιλίση είναι Πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος από το 2013 με Εξειδίκευση στην Διατροφική και Ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών (Μaster Practitioner in Eating Disorders & Obesity) όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία από τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας – NCFED.

Την περσινή χρονιά και καθ όλη την διάρκειά της, ακόμα και στην περίοδο τις κρίσης του covid19 η κα. Μπιλίση σε άμεση συνεργασία με τους γυμναστές της ομάδας μας, έδινε οδηγίες διατροφής σε όλα τα παιδιά αλλά και στα ενήλικά μέλη μας. Αρκετοί αθλητές μας έκαναν τις απαραίτητες λιπομετρήσεις τους και η χρονιά μας κύλησε αρκετά μεθοδευμένα και αποτελεσματικά. 

Τις επόμενες ημέρες όλοι οι αθλητές μας  θα λάβουν  τις πρώτες οδηγίες, που θα τους φανούν χρήσιμες για την καλύτερη προσέγγιση της διατροφής τους, πριν, στο τέλος και κατά την διάρκεια της προπόνησης. Θα ακολουθήσουν αρκετές συνεδρίες με τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας καθώς και μες όλα τα μέλη, τόσο της ακαδημίας μας, όσο και των ενηλίκων τμημάτων.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι πολύ χαρούμενοι για την συνέχιση αυτής της συνεργασίας με την κα. Μπιλίση και ευχόμαστε να συμβάλλει στην συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της ομάδας μας.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here