Αναστολή λειτουργίας του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης

0
230

Την αναστολή λειτουργίας του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ανακοίνωσε ο σύλλογος μετά τις αποφάσεις για αναστολή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και αθλητικών δραστηριοτήτων μέχρι και τις 27/03/2020. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Αρκαδικού Ομίλου αναφέρει:

«Αγαπητά μας μέλη – αθλητές,

μετά την επανεκτίμηση της κατάστασης και των νέων μέτρων και οδηγιών που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), ο Δήμος Τρίπολης (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) και η ΕΦΟΑ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού σας ενημερώνουμε πως η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης αποφάσισε να: ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ τη λειτουργία των προπονήσεων  και των αγώνων από σήμερα Παρασκευή (13/03) και μέχρι την Παρασκευή 27/3/20.

Η ευθύνη μας απέναντι στους αθλητές και τα μέλη μας  είναι τέτοια που μας αναγκάζει να εναρμονιζόμαστε πλήρως με τις οδηγίες του Κράτους, του Δήμου και της Ομοσπονδίας μας.

Προέχει η ΥΓΕΙΑ όλων μας, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε με ασφάλεια το αγαπημένο μας άθλημα. Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε τους κανόνες υγιεινής και όλες τις σχετικές οδηγίες, που έχουν δημοσιοποιηθεί από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές της χώρας μας.

Θα σας ενημερώνουμε τακτικά τόσο από το site μας (tennisaek.gr), όσο και από την επίσημη σελίδα μας στο FB για την οποιαδήποτε εξέλιξη.

Υπομονή λίγες μέρες και σας συμβουλεύουμε να κινηθείτε όλοι με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους γύρω σας …».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here