Αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων μέχρι νεωτέρας από την ΕΠΣ Αρκαδίας

0
182

Μετά από σχετική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Αρκαδίας σήμερα το πρωί (19/09), έγινε γνωστή η αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων μέχρι νεωτέρας, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και το περιεχόμενο εγκυκλίου που δεν επιτρέπει στα αθλητικά σωματεία που έχουν εκκρεμότητες με το Μητρώο αθλητικών σωματείων να χρησιμοποιήσουν δημοτικές ή δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η κατάσταση γίνεται περίπλοκη τις τελευταίες ημέρες και αποφέρει προβληματισμό στα στελέχη της Ένωσης και φυσικά τα μέλη των τοπικών σωμαείων.

Στο περιεχόμενο της η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αρκαδίας, αναφέρει: «Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Αρκαδίας, σε έκτακτη συνεδρίαση της σήμερα 19/09/2022, αποφάσισε την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων της μέχρι νεωτέρας και η απόφαση αυτή λήφθηκε στο πλαίσιο της εφαρμογής της υπ. αριθ. ΥΠΠΟΑ/οικ. 435525/13-09-2022 Εγκυκλίου της Γ.Γ.Α., με θέμα «Διευκρινίσεις σχετικά με την χορήγηση άδειας τέλεσης αθλητικής συνάντησης του άρθρου 56Δ του ν. 2725/1999 και παραχώρησης αθλητικών εγκαταστάσεων».».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here