Ανασύνθεση της διοίκησης του Παναρκαδικού με νέο Πρόεδρο τον Ηλία Καναβέτα

0
375

Αποτελεί πλέον και επίσημα γεγονός ότι Πρόεδρος του Παναρκαδικού αναλαμβάνει ο κ. Ηλίας Καναβέτας που πλέον από τη συγκεκριμένη θέση θα συνεχίσει να «τρέχει» με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης τα θέματα της ομάδας. Οι χθεσινές αποφάσεις του ΔΣ των «πρασίνων» επέφεραν και άλλες ειδήσεις.

Συγκεκριμένα και επίσημα team manager του Παναρκαδικού ΑΟ αναλαμβάνει ο Κώστας Λάγαρης αν και ουσιαστικά το ρόλο αυτό κατέχει από την έναρξη της θητείας της διοίκησης που εξελέγη το περασμένο Καλοκαίρι. Παράλληλα μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ το ενεργό μέλος της ομάδας και μέλος ΔΣ της ομάδας κατά το παρελθόν κ. Δημήτρης Λουκάς θα θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσία στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ έδωσε και ο προπονητής της ομάδας κ. Αντώνης Δρακόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στα πλάνα της ομάδας αν και εφ’ όσον ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα καθώς και της ανάγκης ενίσχυσης σε συγκεκριμένες θέσεις.

Η ανακοίνωση του Παναρκαδικού ΑΟ για την ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είχε ως εξής:

«Νέο πρόεδρο εξέλεξε χθες (17/2/21) το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού Α.Ο. Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.  – που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου – ομόφωνα εξελέγη νέος Πρόεδρος ο επιχειρηματίας κ. Ηλίας Καναβέτας.

Η ανασύνθεση της Διοίκησης του Παναρκαδικού Α.Ο. που προέκυψε μετά την παραίτηση του κ. Ιωάννη Δαύρου από τη θέση του Προέδρου είναι η εξής:

– ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ.
– ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑΣ.
– ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ.
– ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΙΑΜΠΟΥ.
– ΤΑΜΙΑΣ: ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΜΠΟΥΡΤΣΟΥΚΛΗΣ.
– ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
– ΜΕΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ»

Παράλληλα η διοίκηση του Παναρκαδικού προχώρησε και σε άλλες αποφάσεις που ορισμό αρμοδιοτήτων σε διάφορα πρόσωπα και την ανακοίνωση της ομάδας να αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης και μετά την εκλογή του νέου Προέδρου το Δ.Σ. πήρε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:

– Τεχνικός Διευθυντής της Ομάδας ορίστηκε εκ νέου ο κ. Χρήστος Καναβέτας
–  Τeam manager ορίστηκε ο κ. Κώστας Λάγαρης
– Γενικός Αρχηγός ορίστηκε εκ νέου ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος
– Εξωτερικός συνεργάτης για θέματα διοικητικής / γραμματειακής υποστήριξη ορίστηκε εκ νέου ο κ. Γιώργος Κριτσιδήμας
– Ένα από τα παλαιότερα μέλη του Παναρκαδικού ο κ. Δημήτρης Λουκάς βρέθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση και ζήτησε από το νέο Δ.Σ. να είναι υποψήφιος εκ μέρους της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης στις εκλογές της ΕΠΣ Αρκαδίας. Αίτημα το οποίο η Διοίκηση έκανε  ομόφωνα δεκτό αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την πολύχρονη προσφορά του κ. Δημήτρη Λουκά στην Ομάδα.».

Η διοίκηση ανακοίνωσε και την «έλευση» στην ομάδα με υποστηρικτικό τρόπο κάποιων ακόμη νέων προσώπων που εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν την προσπάθεια της διοίκησης. Αναλυτικά η ανακοίνωση Παναρκαδικού αναφέρει:

«Παράλληλα το νέο Δ.Σ καλωσόρισε χθες στη μεγάλη οικογένεια του Παναρκαδικού Α.Ο. μία ομάδα νέων μελών που προσήλθαν εθελοντικά και που αναμένεται ότι θα βοηθήσουν σημαντικά τη νέα προσπάθεια της Διοίκησης. Αυτοί είναι:

– Τζώρτζης Γεώργιος Ιατρός,  Διευθυντής Γναθοχειρουργικής Κλινικής Παναρκαδκού Νοσοκομείου Τρίπολης.
– Δεληγιάννη Χρυσούλα Φαρμακοποιός.
– Ηλίας Λάγαρης Διευθυντής Οικονομικού Τμήματος ΔΕΗ.
– Γιάννης Καναβέτας Επιχειρηματίας.».

 

Ζήτησε προσθήκες στην ομάδα ο κ. Δρακόπουλος

Λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας κ. Αντώνης Δρακόπουλος ο οποίος έκανε μία ενημέρωση στα μέλη του Δ.Σ. σχετικά με το αγωνιστικό τμήμα μιλώντας αναλυτικά για τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα καθώς και για τον αναγκαίο προγραμματισμό που πρέπει να γίνει άμεσα προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη όποτε κι αν το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινήσει. Όλοι μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ευχήθηκαν στο νέο Πρόεδρο κ. Ηλία Καναβέτα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ελπίζοντας ότι το καινούργιο ξεκίνημα που επιχειρεί η ομάδα θα είναι γεμάτο επιτυχίες για τον ιστορικό Σύλλογο της Τρίπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here