Ανοιχτά τα γήπεδα Τένις και ο στίβος στο ΔΑΚ Τρίπολης αυστηρά για αθλητές

0
917

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η αλήθεια είναι ότι αρκετά ερωτήματα δεχθήκαμε από φίλους του αθλητισμού και της άθλησης για το τι ισχύει με τη λειτουργία των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης. Η αλήθεια είναι ότι οι εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης σε ότι αφορά το κλειστό γυμναστήριο και κολυμβητήριο βάσει των όσων έχει ανακοινώσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι εκτός λειτουργία για αθλητές και συλλόγους, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που βρήκαν κλειστές τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης στη διάρκεια του περασμένου Σαββάτου.

Ωστόσο το Σάββατο 07/11 μετά από διευκρινιστικές ανακοινώσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ και ΕΔΩ), έγινε γνωστό ότι θα συνεχιστεί η δραστηριότητα στο άθλημα του Τένις τηρώντας ωστόσο τους αυστηρούς κανόνες και πιστά τα Υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς και οι προπονήσεις στο στίβο για τα σωματεία.

Το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης κ. Ηλία Κούρο και με αφορμή της ανακοινώσεις της ΓΓΑ, μας τόνισε ότι σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης θα λειτουργήσουν α) οι εγκαταστάσεις του Τένις μιας και οι αποφάσεις προβλέπουν τη συνέχιση δραστηριότητας στο συγκεκριμένο άθλημα και μόνο για αθλητές παρουσία προπονητή και β) οι εγκαταστάσεις του στίβου αυστηρά για αθλητές στίβου που θα προπονούνται με παρουσία προπονητή αθλητικού συλλόγου. Και στις δύο περιπτώσεις θα ισχύουν αυστηροί περιορισμοί αφού επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός αθλητών ταυτόχρονα στις εγκαταστάσεις.

Όλες οι υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης θα συνεχίσουν να μην λειτουργούν, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι η είσοδος του κοινού και για αθλούμενους που δεν ανήκουν σε συλλόγους στα παραπάνω αθλήματα δεν θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here