Αξιόλογη η παρουσία των Αρκάδων αθλητών/τριών στο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα

0
209

Συνολικά έξι Αρκάδες αθλητές/τριες προκρίθηκαν από τους προκριματικούς αγώνες στην τελική φάση του Πανελληνίου μαθητικού πρωταθλήματος που πραγματοποιείται στο Βόλο το διήμερο 13-14 Απριλίου 2022. Η παρουσία και των έξι αθλητών/τριών ήταν αξιόλογη δεδομένου ότι οι περισσότεροι συναγωνίστηκαν και με μεγαλύτερούς ηλικιακά αθλητές.

Αναλυτικότερα ο απολογισμός είχε ως εξής:

● Ο Νίκος Λυμπερόπουλος (μαθητής του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης) πήγε με την 4η καλύτερη επίδοση (47,65μ.) στο αγώνισμα της Δισκοβολίας και κατέλαβε την 4η θέση με επίδοση 50,76μ. και νέο ατομικό ρεκόρ.

● Η Βαλεντίνα Δρακοπούλου (μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης) πήγε στη διοργάνωση με την 3η καλύτερη επίδοση (54,13μ.) στο αγώνισμα της Σφυροβολίας και κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση στα 57,62μ., επιβεβαιώνοντας το όριο που ήδη έχει πετύχει πρόσφατα (Κύπελλο Ρίψεων στο Ηράκλειο Κρήτης) για το Πανευρωπαϊκό Παίδων.

● Η Ελευθερία Τσαγκογέωργα (μαθήτρια του ΓΕΛ Μεγαλόπολης) πήγε στη διοργάνωση με την 10η καλύτερη επίδοση (12.95) στο αγώνισμα των 100μ. και κατέλαβε την 9η θέση με επίδοση 13.16μ.

● Η Μαρίνα Μίχαλου (μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης) πήγε στη διοργάνωση με την 4η καλύτερη επίδοση (37,28) στο αγώνισμα της Δισκοβολίας και κατέλαβε την 7η θέση με επίδοση στα 36,32μ.

● Ο Κώστας Μιτζήθρας (μαθητής του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης) πήγε στη διοργάνωση με την 4η καλύτερη επίδοση (6,37) στο αγώνισμα του Άλματος σε Μήκος και κατέλαβε την 10η θέση με επίδοση στα 5,96μ.

● Τέλος ο Ευθύμιος Λεόντιος (μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης) πήγε στη διοργάνωση με την 4η καλύτερη επίδοση (4,00μ.) στο αγώνισμα του Άλματος Επί Κοντώ, αλλά δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Όλοι οι προαναφερόμενοι αθλητές/τριες ανήκουν και στον ΓΣ Αρκαδίας, με το σύλλογο να δημοσιοποιεί ανακοίνωση με την οποία συνεχάρη τους αθλητές/τριες, καθώς επίσης και στους προπονητές, Κώστα Δρακόπουλου, Ηρώ Αλεξάκη και Δημήτρη Μακαρούνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here