Απάντηση από την «Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά» στον Αντιδήμαρχο Τρίπολης κ. Μακαρούνη

0
350

Μετά την κριτική που άσκησε την περασμένη εβδομάδα ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Μακαρούνης και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» για όσα προβλέπει το πρόγραμμα του κ. Σμυρνιώτη για τον Αθλητισμό, αλλά και τον απολογισμό στο συγκεκριμένο τομέα επί θητείας του, ήρθε την Τετάρτη (27/09) η απάντηση από την παράταξη του κ. Γιάννη Σμυρνιώτη «Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά».

Αναλυτικά η απάντηση η οποία περιλάμβανε και φωτογραφίες από το απολογιστικό έντυπο του παράταξης Σμυρνιώτη για τη διοίκηση του Δήμου την περίοδο 2011-2014 αναφέρει:

«Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

Προς αποκατάσταση των προκλητικών ανακριβειών που προκύπτουν από δημοσίευση του στελέχους του κ. Τζιούμη, Αντιδημάρχου Δημήτρη Μακαρούνη σχετικά με τα έργα μας στον αθλητισμό ως διοίκηση του Δήμου τα έτη 2011-2014, παραπέμπουμε ενδεικτικά στις τακτικές, δημόσιες αναφορές τις οποίες θέταμε στη διάθεση των Δημοτών του Δήμου Τρίπολης.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι τα έργα αυτά πραγματοποιήθηκαν σε καιρούς μνημονίων σε αντίθεση με τα έργα που “επικαλείται” πως έκανε η διοίκηση του κ. Τζιούμη που διοικούσε σε καιρούς ευημερίας κι ανάπτυξης.

Τέλος, από αυτά που επικαλείται η διοίκηση του κ. Τζιούμη ότι έπραξε, οφείλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες ότι τα περισσότερα δεν ήταν έργα του Δήμου.

Απαντάμε περιληπτικά, με την ίδια σειρά που τα δημοσιεύσατε:

♦ Το γήπεδο Λεβιδίου αναβαθμίστηκε (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ).

♦ Εργασίες στο γήπεδο Φιλικών (ΕΡΓΟ ΔΕΔΔΗΕ).

♦ Στο γήπεδο Τεγέας τοποθετήθηκε λυόμενη κερκίδα και χλοοτάπητας (ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΕΒΑΛΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- Ο ΔΗΜΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΙΚΡΗΣ ΑΞΙΑΣ).

♦ Δημιουργήθηκε νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στη Νεστάνη (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ).

♦ Δημιουργήθηκαν νέα γήπεδα ποδοσφαίρου 5χ5, στην κοινότητα Βλαχέρνας και Κανδήλας (ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Δ. ΠΑΥΛΗΣ).

♦ Αναμορφώθηκε πλήρως το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης & ξεκίνησε η ενεργειακή αναβάθμιση και στατική ενίσχυση του κολυμβητηρίου (ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Δ. ΠΑΥΛΗΣ).

♦ Ολοκληρώθηκε η διάνοιξη, σηματοδότηση και ψηφιοποίηση των ιστορικών μονοπατιών του Δήμου μας (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ).

Πράγματι, δεν υπάρχει σύγκριση κ. Τζιούμη έργων και ημερών μας αντίστοιχα.

Σε κανένα επίπεδο.

Σταματήστε να κρύβεστε διαρκώς πίσω από τους συμβούλους σας και τις σκόπιμες ή ακούσιες ανακρίβειες τους. Και οι δύο περιπτώσεις, είναι επικίνδυνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here