Απαραίτητες κάποιες από τις πρόσθετες παρεμβάσεις στο γήπεδο Τεγέας

0
422

Μιλώντας γενικά συνηθίζεται στην Ελλάδα ένα δημόσιο έργο πέρα από τις μεγάλες καθυστερήσεις παράδοσής του, να ολοκληρώνεται με τις απολύτως απαραίτητες προδιαγραφές, προκειμένου να κριθεί «λειτουργικό», με πολλά πράγματα να προβλέπονται για κάποια στιγμή στο μέλλον, με άλλες μελέτες, άλλους πόρους και διαφορετικές εργολαβίες. Την ίδια ώρα στο εξωτερικό όταν μιλάμε για παράδοση καινούργιου γηπέδου, μιλάμε για ολοκληρωμένο έργο με αγωνιστικό χώρο, περίφραξη, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, προστατευτικά κιγκλιδώματα, αποδυτήρια, εξέδρες, κ.λπ.

Το ίδιο συμβαίνει και στο γήπεδο της Τεγέας, αναγνωρίζοντας στο Δήμο Τρίπολης τη βούληση να υλοποιήσει σε βάθος διετίας και συγκεκριμένες προβλεπόμενες παρεμβάσεις (σ.σ. κερκίδες, καντίνα, κ.λπ.).

Την περασμένη Κυριακή (12/09) το φαινόμενο παίκτες των ομάδων να κυνηγούν μπάλες μέσα στα χωράφια ανάμεσα στο δέντρα που βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου Τεγέας, ήταν συνηθισμένο φαινόμενο. Το πρωτάθλημα ξεκινάει και για παράδειγμα για να μην γίνει αναφορά για την έλλειψη εξέδρας και την παρακολούθηση των αγώνων πάνω στα αγροτικά οχήματα ή περιμετρικά της περίφραξης στο «πόδι», η απουσία προστατευτικών δίχτυών είναι ένα ζήτημα, που πρέπει να λυθεί σύντομα.

Ειδικά πίσω από τις εστίες δίχτυα δεν υπάρχουν και πολλές φορές η μπάλα φεύγει δεκάδες μέτρα μακριά. Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο αποθανάτισε και η κάμερα του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» την Κυριακή αποτελώντας τη κεντρική φωτό του συγκεκριμένου κειμένου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here