Απειλούν οι «5» να «τινάξουν» τη Γ’ Εθνική στον «αέρα»!

0
665

Η ΕΠΟ και η Επιτροπή Πρωταθλημάτων «ανακατεύει» τις ομάδες στους ομίλους της Γ’ Εθνικής με όχι και τόσο αξιοκρατικά γεωγραφικά κριτήρια όπως φαίνεται σε κάποιους ομίλους, λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και αυτό φαίνεται ότι έχει προκαλέσει ήδη αρκετές αντιδράσεις. Καθώς για πολλές ομάδες οι οικονομικοί προϋπολογισμοί είναι ιδιαίτερα «σφιχτοί» και τα μεγάλα ταξίδια είναι σημαντικός λόγος να επιβαρυνθούν ακόμη περισσότερο.

Κατά συνέπεια οι πέντε ομάδες της Πελοποννήσου που θα κληθούν σύμφωνα με τα σενάρια να ενταχθούν στον όμιλο των ομάδων της Αθήνας, Σαντορίνης και Μυκόνου (δηλαδή οι Παναρκαδικός ΑΟ, Ερμής Μελιγούς, ΑΕ Ερμιονίδας, Φοίνικας Νέας Επιδαύρου και Άρης Σκάλας), με κοινή ανακοίνωσή τους, απειλούν να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα στην περίπτωση που παραμείνει ο σχεδιασμός της ΕΠΟ για τους ομίλους!

Το θέμα είναι ότι δεν είναι μία ή δύο ομάδες αλλά πέντε συνολικά από την Πελοπόννησο που απειλούν με αποχώρηση, κάτι το οποίο αν συμβεί είναι ικανό να «τινάξει» το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον «αέρα». Η κοινή επιστολή – ανακοίνωση των «5» μάλλον θα προβληματίσει τα στελέχη της Ομοσπονδίας, που καλούνται να διαχειριστούν μια ιδιαίτερα σοβαρή διχογνωμία, σε μια χρονική περίοδο όπου ήδη η έναρξη του πρωταθλήματος έχει καθυστερήσει και να πάρουν άμεσα αποφάσεις.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here