Απολαμβάνουν το «ταξίδι» της Α1 κατηγορίας στον Πάνα!

0
429

Η φετινή χρονιά στην Α1 τοπική κατηγορία αποτέλεσε μια πρωτόγνωρη αγωνιστικά και όχι μόνο εμπειρία για τον Πάνα Κανδήλας, των όχι πολλών ετών από την ίδρυσή του. Η αλήθεια είναι ότι αλλιώς ξεκίνησε να «χτίζεται» η ομάδα πέρυσι το Καλοκαίρι και αλλιώς εξελίχθηκε. Κάτι οι αναπάντεχες αποχωρήσεις από νωρίς στη σεζόν, κάτι οι απρόσμενες «φυγές» αλλά κυρίως οι τραυματισμοί παικτών στη διάρκεια του πρωταθλήματος, οδήγησαν τον «λαβωμένο» Πάνα εκτός στόχων παραμονής από νωρίς. Η αλήθεια είναι ότι η βαθμολογική συγκομιδή αδικεί τους «Αρκάδες» που άξιζαν κάτι περισσότερο σε 2-3 αναμετρήσεις φέτος, αλλά αυτό στην προκειμένη περίπτωση είναι άλλη ιστορία.

Με τον στόχο της ομάδας να έχει χαθεί καιρό τώρα και τα όποια προβλήματα να «ταλαιπωρούν» την ηρεμία αρκετές φορές και το κλίμα στην ομάδα, θα μπορούσε κανείς να πιστεύει ότι οι άνθρωποι του συλλόγου κοιτάζουν πως και πώς να τελειώσουν οι φετινές επίσημες υποχρεώσεις. Άλλες ομάδες προηγούμενων χρόνων με την ίδια «μοίρα» με το φετινό Πάνα λειτούργησαν στο «αυτόματο» με εντάσεις, κακό κλίμα και καταστάσεις που επηρέασαν το σύλλογο ακόμη και μετά το τέλος της σεζόν και αυτό έκανε «μπαμ» από την εξέδρα.

Αυτό ωστόσο που στις τάξεις των «πορτοκαλί» βγαίνει μέχρι σήμερα εκτός ομάδας είναι μια ομάδα που από τη στιγμή που έχασε στο στόχο της παραμονής, συνεχίζει να απολαμβάνει το «ταξίδι» της Α1 και όπου την βγάλει. Με προβλήματα τραυματισμών ο Πάνας ταξίδεψε το Σάββατο στη Σπάρτη δίνοντας ένα ματς το οποίο επίσης δεν είδε σαν αγγαρεία, πήρε μια νίκη χωρίς κανένα αντίκρισμα (η 2η μόλις τη φετινή σεζόν σε 17 αγώνες), αλλά την γιόρτασε με χαμόγελα και μια selfie στα αποδυτήρια!

Μια διαδρομή τη φετινή σεζόν που φαίνεται να απολαμβάνουν εκεί στον Πάνα, παρά τα όποια προβλήματα και μια σεζόν που η αλήθεια είναι δεν έχει φέρει και πολλές χαρές στις τάξεις του συλλόγου. Κι αυτό γιατί σημασία δεν έχει πάντα μια επιτυχία ή μια διάκριση αλλά η αγάπη για το Μπάσκετ.

ΣΗΜ.: Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ περιλαμβάνει για πρώτη φορά διαδικασία play-out στην οποία θα συμμετάσχουν οι τέσσερις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας. Κατά συνέπεια ο Πάνας θα παλέψει μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία για την παραμονή και όχι με απευθείας υποβιβασμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here