«Αποφεύχθηκε» πρόωρος τελικός στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αρκαδίας (+vid)

0
370

Η κλήρωση του Κυπέλλου Αρκαδίας για την ημιτελική φάση διεξήχθη λίγο νωρίτερα στα γραφεία της ΕΠΣ Αρκαδίας. Μια κλήρωση η οποία τελικά δεν επέφερε πρόωρο τελικό με πιθανή διασταύρωση των εκπροσώπων του Αρκαδικού ποδοσφαίρου στην Γ’ Εθνική, Παναρκαδικό ΑΟ και Ερμή Μελιγούς.

Η κλήρωση ανέδειξε τελικά τα εξής ζευγάρια στην ημιτελική φάση:

1) Ερμής Μελιγούς – Βρασιές.
2) Παναρκαδικός ΑΟ – ΑΟ Τεγέας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με νέα κλήρωση που διεξήχθη στη συνέχεια αναδείχθηκε και ο τυπικά «γηπεδούχους» στο μεγάλο τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας, που θα είναι η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Παναρκαδικός ΑΟ – ΑΟ Τεγέας. Η ανάδειξη «γηπεδούχου» στο τελικό αφορά διαδικαστικά ζητήματα του τελικού όπως μεταξύ άλλων επιλογή εξέδρας στο γήπεδο, κ.α.

Παρουσία στα γραφεία της ΕΠΣ Αρκαδίας, έδωσαν οι εκπρόσωποι από τις Βρασιές και τον ΑΟ Τεγέαςλ, ενώ δεν παραβρέθηκε κάποιος εκπρόσωπος από την ομάδα του Παναρκαδικού. Σύμφωνα με πληροφορίες μηχανικό πρόβλημα δεν επέτρεψε σε εκπροσώπους της ομάδας της Μελιγούς να δώσουν παρουσία στην κλήρωση. Μια κλήρωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Τέλος σημειώνεται ότι ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών θα ανακοινωθούν σύντομα, με πιθανές ημερομηνίες περί τα μέσα με τέλη Φεβρουαρίου για τους πρώτους αγώνες και τους επαναληπτικούς. Τέλος θα γίνει προσπάθεια ο μεγάλος τελικός να διεξαχθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», αρκεί να βρεθεί ημερομηνία που δεν θα δεσμεύει το γήπεδο ο Αστέρας Τρίπολης λόγω των υποχρεώσεών του στη Super League 1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here