Από αναβολή σε αναβολή η κλήρωση της Γ’ Εθνικής με «αίνιγμα» την εικόνα των ομίλων

0
341

Ούτε σήμερα το πρωί δεν πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Με νεότερη ανακοίνωση γίνεται αναφορά για διεξαγωγή της κλήρωσης το πρωί της προσεχούς Τρίτης (12/10, 11:00).

Με τα νέα δεδομένα λοιπόν η έναρξη του πρωταθλήματος της μεθεπόμενης Κυριακής (17/10), φαντάζει δύσκολη και ακόμη και αν τελικά συμβεί θα είναι κακή επιλογή σε βάρος των συλλόγων που με εντελώς νέα δεδομένα θα κληθούν να αναπροσαρμόσουν τον προγραμματισμό τους (οικονομικό και αγωνιστικό) μέσα σε λίγα 24ώρα πράγμα εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.

Δεν γίνεται να αποφασίζεται ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής (θεωρητικά με γεωγραφικά κριτήρια) λίγα 24ωρα, άντε λίγες μέρες, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο όπως ομάδες της Λακωνίας και της Αρκαδίας να μαθαίνουν ενδεχομένως ότι σε μια εβδομάδα θα κληθούν να παίξουν σε όμιλο με διαφορετικά γεωγραφικά κριτήρια και επιπλέον μακρινά ταξίδια που μέχρι πρότινος δεν είχαν υπολογίζει ή δεν γνώριζαν καν ότι θα πρέπει να εντάξουν στον προγραμματισμό τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here