Από την Δευτέρα (29/05) αναχώρησε η Κ14 της ΕΠΣ Αρκαδίας για τις Λιβανάτες

0
15113

Από το απόγευμα της Δευτέρας (29/05) αναχώρησε η αποστολή της Μικτής ομάδας Κ14 της ΕΠΣ Αρκαδίας για τη Λαμία, εκεί όπου το απόγευμα της Τρίτης (30/05) και ώρα 17:00 στο Δημοτικό γήπεδο Λιβανατών θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Ενωσιακού πρωταθλήματος με τυπικά «γηπεδούχο» την ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στην παραλιακή κωμόπολη της Φθιώτιδας αύριο αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι από την Αρκαδία, που στη συντριπτική πλειοψηφία τους θα αποτελούν μέλη των οικογενειών και συγγενείς των παιδιών της Κ14 της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Το ματς είναι ένας ημιτελικός με ότι αυτό συνεπάγεται για το βαθμό δυσκολίας. Η ομάδα ωστόσο του κ. Κόλλια και του κ. Πασιαλή, έχει αποδείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου ότι όταν είναι συγκεντρωμένη και αποδώσει τα αγωνιστικά της στάνταρ, δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Το «κλειδί» και σ’ αυτό το σπουδαίο παιχνίδι είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Αρκαδικής ομάδας να απολαύσουν το ματς και να ζήσουν αυτή την εμπειρία ζωής, στο χώρο του αθλητισμού.

 

Οι διαιτητές του μεγάλου ημιτελικού…

Τις προηγούμενες ώρες ορίστηκαν και οι διαιτητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ειδικότερα διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο κ. Γεώργιος Τασιόπουλος από το σύνδεσμο Θεσσαλίας. Βοηθοί του έχουν οριστεί οι κ.κ. Κωνσταντίνος Τασιόπουλος και Αλέκος Δημοσθένης, επίσης από το σύνδεσμο Θεσσαλίας.

► Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι τη Δευτέρα στον α’ ημιτελικό ΕΠΣ Δωδεκανήσου ηττήθηκε με σκορ 0-1 από την ΕΠΣ Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here