Από την Τρίπολη πέρασε ο συμβολικός ποδηλατικός αγώνας Δρόμου Ελευθερίας (+φωτό, vid)

0
139

Την Κυριακή 05/12 ήταν προγραμματισμένος ο Ποδηλατικός αγώνας Δρόμου Ελευθερίας, με διέλευση και από την Αρκαδική πρωτεύουσα. Ένας συμβολικός ποδηλατικός αγώνας με ποδηλάτες να ξεκινούν από την Ιερά Ιστορική Μονή Αγίας Λαύρας και τερματισμό τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων στην Καλαμάτα, στέλνοντας μήνυμα Ελευθερίας με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Οι ενδιάμεσες στάσεις των συμμετεχόντων αθλητών ήταν ο Δήμος Γορτυνίας, ο Δήμος Τρίπολης, ο Δήμος Μεγαλόπολης και ο Δήμος Οιχαλίας.

Ο καιρός αποτέλεσε σύμμαχος για τον συμβολικό αγώνα και η Τρίπολης υποδέχθηκε τους αθλητές στην πλατεία Άρεως μπροστά από τον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη με έναν ηλιόλουστο καιρό. Στο σημείο υποδέχθηκαν τους αθλητές οι Αντιδήμαρχοι Τρίπολης κα Ελένη Καρούντζου και κ. Δημήτρης Μακαρούνης. Παράλληλα σε ειδικό χώρο είχαν τοποθετηθεί νερά και μπανάνες για τους αθλητές, όπως επίσης και ενεργειακά τζελάκια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οργάνωση του αγώνα ήταν αξιοσημείωση με την παρουσία συνοδευτικών οχημάτων υποστήριξης αλλά και ασθενοφόρου και οχήματος με εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού. Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμμετέχοντες αθλητές που έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.

Επόμενη στάση για τους συμμετέχοντες αθλητές αποτέλεσε ο Δήμος Μεγαλόπολης, ενώ πριν την αναχώρηση τους από την Τρίπολη, οι αθλητές δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μπροστά στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here