Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 για την Βαλεντίνα Δρακοπούλου

0
455

Η αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας, Βαλεντίνα Δρακοπούλου, τη φετινή χρονιά επιβεβαίωσε την εξαιρετική χρονιά που έχει πραγματοποιήσει, αλλά παράλληλα και το γεγονός ότι αποτελεί μια από τις πολλά υποσχόμενες αθλήτριες του Αρκαδικού στίβου στο χώρο των ρίψεων.

Μετά το θρίαμβο της στο Πανελλήνιο Κ16 και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη Σφυροβολία, ήρθε και η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου χθες (11/07) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 του Βόλου. Η αθλήτρια του ΓΣ Αρκαδίας μετά από εξαιρετικό αγώνα με επίδοση στα 54,71μ., πίσω από την Αφροδίτη Τζατζιμάκη του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος που κατέκτησε την πρωτιά με επίδοση στα 65,70μ.

Αν και ουσιαστικά η Δρακοπούλου αγωνίστηκε σε μια διοργάνωση που είναι πάνω από την κατηγορία της, με την έννοια ότι οι περισσότερες αθλήτριες με τις οποίες αγωνίστηκε ήταν 1-2 χρόνια μεγαλύτερες, κατάφερε να επιστρέψει με ένα ακόμη Πανελλήνιο μετάλλιο. Χαρακτηριστικό αποτέλεσε ότι παρά το γεγονός ότι ανέβασε ρυθμούς στην τεχνική της «ρισκάροντας» περισσότερο, δεν έκανε καμία άκυρη προσπάθεια στις συνολικές έξι βολές τους, εκ των οποίων οι τρεις ήταν πάνω από τα 52 μέτρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια του ΓΣ Αρκαδίας μετά από κλήση στην Εθνική ομάδα Κ18, έχει ακόμη μια επίσημη αγωνιστική υποχρέωση στην Κύπρο στις 21/07, κλείνοντας τότε τη δική της εξαιρετική σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here