Αρκούν οι επιδιορθώσεις φθορών στο ΔΑΚ Τρίπολης ή χρειάζεται πιο ουσιαστική επιτήρηση – φύλαξη των εγκαταστάσεων;

1
332

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης να επιδιορθώνει φθορές στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης, όπως συνέβη τις τελευταίες ημέρες και με τη επιδιόρθωση των μπασκετών στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ, το φαινόμενο αγνώστων που προκαλούν ζημίες στις εγκαταστάσεις είναι συνηθισμένο και διαχρονικό. Μπορεί συνεχώς ο Δήμος Τρίπολης και το Νομικό Πρόσωπο να προχωρά συνεχώς σε επιδιορθώσεις φθορών και ζημιών από αγνώστους, όταν το φαινόμενο αυτό είναι δυστυχώς επαναλαμβανόμενο;

Γι’ αυτό όσοι άμεσα ή έμμεσα εμπλέκονται με το ΔΑΚ Τρίπολης είτε ως αθλητές, προπονητές ή παράγοντες, είτε ως απλοί αθλούμενοι πολίτες και φίλαθλοι, θα πρέπει να σέβονται και να διαφυλάσσουν ακέραιες τις εγκαταστάσεις.

Φυσικά το «Κ.Ε.» έχει αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα της ελλιπούς επιτήρησης και φύλαξης των εγκαταστάσεων από φαινόμενα φθορών ή και πιο σοβαρών καταστροφών στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης. Γι’ αυτό το θέμα θα συνεχίσουμε να επιμένουμε ότι κάτι θα πρέπει να γίνει στο άμεσο μέλλον, ειδικά από τη στιγμή που μετά από λίγους μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του στίβου και η ουσιαστική συντήρηση και βελτίωση της εικόνας της μεγάλης κερκίδας στο χώρο του σταδίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το στάδιο μας όπως φαίνεται βρίσκεται σε μια καλή κατάσταση για να φιλοξενεί αγώνες τέτοιου τύπου , παρόλα αυτά χρειάζεται μια ουσιαστική συντήρηση έτσι ώστε με άνεση και όχι ανούσια εμπόδια στην διεξαγωγή των αγώνων να μένουν ευχαριστημένοι όλοι και κυρίως οι αθλητές εδώ της Τρίπολης να έχουν λίγο καλύτερες συνθήκες προπονήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here