Αρχαιρεσίες στην ΑΕΚ Τρίπολης με αρκετή συμμετοχή (+φωτό, vid)

0
240

Οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΚ Τρίπολης ήταν προγραμματισμένες για το απόγευμα της Τετάρτης, 29/07/2020 στο κτίριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αρκαδίας (ΟΕΒΑ). Οι αρχαιρεσίες του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου είχαν προγραμματιστεί εδώ και αρκετές ημέρες και κατά συνέπεια όλα το απόγευμα της Τετάρτης ήταν έτοιμα για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τα Υγειονομικά πρωτόκολλα, χρήση αντισηπτικών και τις απαιτούμενες αποστάσεις, η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 και κράτησε περίπου δύο ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση μελών του συλλόγου ήταν ιδιαίτερα αξιόλογη, ψηφίζοντας τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Παράλληλα δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα ή απρόοπτα, με τις διαδικασίες να υλοποιούνται ακριβώς όπως προβλέπονται από το καταστατικό του συλλόγου.

Παρουσία έδωσε μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος και φυσικά και άλλα μέλη του ΔΣ. Παράλληλα κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη του συλλόγου αναφέρθηκαν σε θέματα που αφορούν το σύλλογο και φυσικά στο επίκεντρο των συζητήσεων και οι «νωπές» ακόμη σπουδαίες επιτυχίες στο χώρο της ποδηλασίας με Πανελλήνιες διακρίσεις και μετάλλια τόσο στο Δρόμο όσο και στην Πίστα!

Από την πλευρά του Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος μίλησε για την εξέλιξη των διαδικασιών ανάδειξης νέας διοίκησης. Τόνισε ότι στο νέο διοικητικό σχήμα αναμένεται να δώσουν παρουσία αρκετά νέα πρόσωπα τόσο σε επίπεδο θητείας όσο και ηλικίας, ενώ θέτοντας κανονικά υποψηφιότητα στη νέα διοίκηση, εξέφρασε την επιθυμία του να υπηρετήσει το σύλλογο και την επόμενη διετία από όποιο πόστο του ανατεθεί.

Τέλος μεγάλος στόχος και επιδίωξη της διοίκησης που θα αναδειχθεί θα είναι οι προσπάθειες για δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών για τα τμήματα του συλλόγου. Εγχείρημα όχι εύκολο, αλλά όπως τονίστηκε με την «συστράτευση» όλων των μελών και της διοίκησης, θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να γίνει επιτέλους πράξη!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here