«Αρωγός» το Νομικό Πρόσωπο στην προετοιμασία του ΔΑΚ για τους αγώνες στίβου

0
828

Αποτελεί γεγονός μετά από σχετικές ανακοινώσεις και κάτι που γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι το ΔΑΚ Τρίπολης και ο τοπικός στίβος, πρόκειται τις επόμενες εβδομάδες να φιλοξενήσουν τέσσερις διοργανώσεις (διασυλλογικά πρωταθλήματα και Φεστιβάλ Ρίψεων). Η πραγματικότητα λίγο καιρό πριν οι εγκαταστάσεις του στίβου δεχθούν τις ουσιαστικές παρεμβάσεις αναβάθμισης, είναι ότι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Με αφορμή λοιπόν την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των εγκαταστάσεων και παράλληλα με τις όποιες παρεμβάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν τη δεδομένη στιγμή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλία Κούρου, με τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κώστα Βινατσέλα στο ΔΑΚ Τρίπολης. Οι δύο άντρες παρουσία ανθρώπων του τοπικού στίβου και υπαλλήλου του ΔΑΚ Τρίπολης, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του στίβου, προκειμένου να δουν στην πράξη τα όποια προβλήματα υπάρχουν και πρέπει να επιδιορθωθούν τις επόμενες ημέρες και μέχρι τη διεξαγωγή των αγώνων που ξεκινούν σταδιακά από τα τέλη Ιουνίου.

Αποτελεί γεγονός ότι ο κ. Κούρος δεν κρύβει τη μεγάλη διάθεσή από την πλευρά του Νομικού Προσώπου να βοηθήσει στο βαθμό του δυνατού, προκειμένου να γίνουν οι όποιες ενέργειες ώστε το ΔΑΚ Τρίπολης να μπορέσει να φιλοξενήσει τους προσεχείς αγώνες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ συζητήθηκε η άμεση επιδιόρθωση των στρωμάτων αλμάτων, κάποια βαψίματα και συντήρηση εξοπλισμού. Παράλληλα φαίνεται ότι συζητήθηκαν και ζητήματα παρεμβάσεων στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει προσπάθεια αλλαγής θέσης του κλωβού σε πιο κεντρικό σημείο, προκειμένου να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη ασφάλεια για τους θεατές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here