Ασφαλτόστρωση στον εσωτερικό περιβάλλον χώρο του γηπέδου Παναρκαδικού (+φωτό)

0
357

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται εργασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεων του γηπέδου του Παναρκαδικού, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Δήμου Τρίπολης. Πρόκειται για μία αθλητική υποδομή η οποία ανήκει στον Δήμο Τρίπολης και είχε ανάγκη από βελτιωτικές παρεμβάσεις. Το προηγούμενο διάστημα, ο Δήμος είχε προχωρήσει σε έλεγχο για την αποκατάσταση και την επισκευή των χώρων του γηπέδου με τα έργα να συνεχίζονται σε κάθε δυνατή ευκαιρία.

 

Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά και στις αθλητικές υποδομές»

Από το γήπεδο του Παναρκαδικού, το οποίο επισκέφθηκε, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημειώνει σε δηλώσεις του: «Υπάρχουν μεγάλες ανάγκες στις αθλητικές υποδομές της περιοχής μας. Μέσα στο πλαίσιο των δυνατότητων μας, προχωράμε σε βελτιώσεις και αναβαθμίσεις. Αυτό πράττουμε στο γήπεδο του Παναρκαδικού, ενώ έχουμε σχεδιάσει παρεμβάσεις και για το γήπεδο Φιλικών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

Την ίδια ώρα, που είναι σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της Τρίπολης. Προχωράμε, με αποφασιστικότητα. Κάνουμε δουλειά, δεν μένουμε στα λόγια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here