Αύξηση στους 4 αθλητές ανά γήπεδο οι προπονήσεις στο Τένις

0
114

Στα ανοικτά γήπεδα των εγκαταστάσεων Τένις, σύμφωνα με τα όσα είχαν ανακοινωθεί και εγκριθεί τις προηγούμενες μέρες, μπορούσαν να αθλούνται ένας προπονητής και δύο αθλούμενοι. Σύμφωνα με το Συμπληρωματικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο που εγκρίθηκε πριν από λίγες ώρες, μπορούν να προπονούνται τέσσερις αθλούμενοι με ένα προπονητή. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση που δημοσίευσε η ΕΦΟΑ και συγκεκριμένα η δήλωση του Προέδρου της ΕΦΟΑ κ. Σπύρου Ζαννιά αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συνεχίζεται η σταδιακή επανένταξη του Αθλήματός μας, μέχρι την πλήρη ολοκλήρωσή της στα προ καραντίνας δεδομένα. Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και εγώ προσωπικά θέσαμε και έγινε αποδεκτός ο διαχωρισμός του γηπέδου διαμήκως  στα δύο, έτσι ώστε να μπορούν να αθλούνται τέσσερα άτομα και με την καθοδήγηση ενός Προπονητή. Τα αίτημά μας έγινε αποδεκτό από την Υγειονομική Υποεπιτροπή της Γ.Γ.Α.

Σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση, σε σχέση με την είσοδο Αθλητών/τριών κάτω των 15 ετών. Επαναλαμβάνω ακόμη μια φορά ότι, σχόλια και αναρτήσεις, που θεωρείται από κάποιους ότι ασκούν πίεση προς το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. δεν χρειάζονται, γιατί παραβιάζουν ανοικτές θύρες. Έγιναν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες μέχρι την πλήρη επανένταξη του Αθλήματός μας. Στη προσπάθειά μας είναι αρωγοί όλοι οι Υπεύθυνοι! Λίγη υπομονή ακόμη.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here