«Βάλσαμο» η έξτρα εβδομάδα προετοιμασίας στη Γ’ Εθνική

0
78

Οι πρόσφατες αρχαιρεσίες στην ΕΠΟ την περασμένη εβδομάδα και το γεγονός ότι έπρεπε πρώτα να διευθετηθούν κάποιες διαδικαστικές εκκρεμότητες με την Εκτελεστική Επιτροπή και τις υπόλοιπες αρμόδιες επιτροπές, πήγε κατά μία εβδομάδα πίσω την επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα για τις 11 Απριλίου.

Η μετάθεση της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατά μία εβδομάδα, περισσότερο ανακούφιση προκάλεσε στις περισσότερες ομάδες, παρά απογοήτευση, αφού εξ’ αρχής οι 3-4 εβδομάδες δεν αποτελούν προφανώς ένα ικανοποιητικό διάστημα προετοιμασίας, αν κρίνει κανείς ότι όλες οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αγωνιστικής δράσης και προπονήσεων για περισσότερο από τέσσερις ολόκληρους μήνες.

Οι ομάδες που ξεκίνησαν άμεσα προπονήσεις μετά την σχετική άδεια από την πολιτεία, πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν περίπου μία εβδομάδα προετοιμασία (το διάστημα 25/02 έως 03/03/2021). Υπήρξε στη συνέχεια μία ακόμη εβδομάδα διακοπής για να επανεκκινήσουν οι προπονήσεις από τις 12/03/2021. Μέχρι σήμερα αποτέλεσαν συνολικά 4 περίπου εβδομάδες.

Η επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής για τις 11 Απριλίου, εξασφάλισε λοιπόν ένα 7ήμερο επιπλέον προετοιμασίας, ενώ την ίδια ώρα το τρέχον Σαββατοκύριακο πολλές ομάδες προγραμμάτισαν ανεπίσημα φιλικά προπονητικά τεστ προκειμένου να διαπιστώσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here