Βασιλόπιτα και επιδείξεις για ΚΟΑ Τρίπολης (+φωτό, vid)

0
669

Το πρωί της Κυριακής 20 Ιανουαρίου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης ο Κολυμβητικός Όμιλος Αρκαδίας πραγματοποίησε μια όμορφη «οικογενειακή» εκδήλωση στην οποία ο σύλλογος είχε την ευκαιρία να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Μια κοπή πίτας παρουσία των αθλητών του Ομίλου, γονέων και συγγενών των παιδιών αλλά και φίλων του συλλόγου που έδωσαν παρουσία στο Δημοτικό κολυμβητήριο. Παράλληλα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, διεξήχθησαν και οι καθιερωμένες επιδείξεις των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά 10:30 το πρωί με την διεξαγωγή των κολυμβητικών επιδείξεων, αρχικά με τα μέλη των αγωνιστικών τμημάτων και στη συνέχεια με τα αγωνιστικά τμήματα. Με την ολοκλήρωσή τους σειρά πήρε στο πρόγραμμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Ευάγγελου Γιαννακούρα, αλλά και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημήτρη Κοσκινά.

Πίτα μοιράστηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ στη συνέχεια η Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης κ. Χριστίνα Καλαθά, απένειμε τα αναμνηστικά διπλώματα στους μικρούς αθλητές των προ-αγωνιστικών τμημάτων και των ακαδημιών, δίνοντας τους παράλληλα και τις κάρτες μέλους του Ομίλου.

Οι αγωνιστικοί στόχοι και για το 2019 για τον ΚΟΑ Τρίπολης κρίνονται υψηλοί σε όλα τα επίπεδα, με ήδη αρκετά όρια να είναι εξασφαλισμένα για τα Πανελλήνια Χειμερινά πρωταθλήματα κατηγοριών που αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά του ο ΚΟΑ Τρίπολης εξέδωσε σχετική ενημέρωση με αφορμή την Κυριακάτικη εκδήλωση η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης φιλοξενήθηκε ο Σύλλογός μας, για την κοπή της πίτας και το καλωσόρισμα του 2019, με ευχές σε όλα τα παιδιά για καλή πρόοδο και στους γονείς για δύναμη και υγεία.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις από όλα τα τμήματα της μεγάλης πισίνας και μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε η βράβευση των συμμετεχόντων και η διανομή των καρτών μέλους στους μικρούς μας αθλητές.

Την οργάνωση της εκδήλωσης υποστήριξαν η προπονήτριά μας κα Κωστούλα Οικονόμου και οι γυμναστές μας κος Τρύφωνας Πετρόπουλος, κος Κώστας Τριανταφύλλου και το νέο αίμα κα Αναστασία Δουρούμη. Για τα τμήματα της μικρής πισίνας προγραμματίζουμε την ανοιξιάτικη γιορτή της. 

Θα σταθούμε ιδιαίτερα στην πολύ καλή κατάσταση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων, αφού μας δίνει την ευκαιρία ο Δήμαρχος Τρίπολης να πραγματοποιούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.      

Ευχαριστούμε θερμά τον πάτερ Αριστείδη για την ευλογία της κοπής της πίτας μας, το Δήμαρχο Κο Δημήτρη Παυλή και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κο Θεόδωρο Καραλή, καθώς και τον κο Γιαννακούρα Ευάγγελο – Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας.».

 

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here