Βούληση για επανέναρξη του πρωταθλήματος από την Super League

0
575

Μετά τη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League η οποία πραγματοποιήθηκε νωρίς σήμερα αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η προσπάθεια για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League το αργότερο μέχρι τις 14 Ιουνίου. Τα περιθώρια πλέον έχουν «στενέψει» επικίνδυνα και σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της διοργανώτριας αρχής η μη επανέναρξη μέχρι τα μέσα Ιουνίου, θα οδηγήσει στην οριστική ματαίωση του πρωταθλήματος με ότι αυτό συνεπάγεται και την επόμενη σεζόν και τις όποιες επιπτώσεις.

Κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε λοιπόν η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League εντός των πρώτων ημερών του Ιουνίου και με τις προπονήσεις των ομάδων να έχουν ήδη ξεκινήσει 2-3 εβδομάδες νωρίτερα (περί τα μέσα με τέλη Μαΐου). Προς αυτό το σενάριο συμφώνησαν οι περισσότερες ομάδες της Super League, μεταξύ των οποίων και ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ διαφορετικές απόψεις εξέφρασαν σύμφωνα με αναφορές οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται ότι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους. Επίσης σημειώνεται ότι η διοργανώτρια αρχή έχει ζητήσει από την πολιτεία την εξασφάλιση άδειας για τη διεξαγωγή ατομικών προπονήσεων και υπάρχει πρόθεση να ζητηθεί άδεια και για τη διεξαγωγή ομαδικών προπονήσεων.

Τέλος σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες (μέχρι τα τέλη Μαΐου) θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση, προκειμένου να παρθούν τελεσίδικες ενδεχομένως αποφάσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here