«Βόμβα» με Δήμο και μεταγραφικές εξελίξεις στη Δημητσάνα!

0
443

Η ομάδα της Δημητσάνας δεν έχει πολύ καιρό από τη στιγμή που ενημερώθηκε για τη δυνατότητα συμμετοχής της στην Α’ Αρκαδίας και έχει κινηθεί ιδιαίτερα αποφασιστικά στο μεταγραφικό παζάρι σε επίπεδο που μέχρι στιγμής έχει εντυπωσιάσει. Έτσι σήμερα έγινε γνωστό ότι και ο Δημοσθένης Δήμος αποτελεί ποδοσφαιριστής της Δημητσάνας για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Από εκεί και πέρα σε καταρχήν συμφωνία βρίσκεται η διοίκηση της Δημητσάνας με τους Κώστας Βλαχοκυριάκο και Τέλη Σαλαπάτα οι οποίοι πλέον βρίσκονται ένα ουσιαστικό βήμα πιο κοντά στην επισημοποίηση της συνεργασίας τους με το σύλλογο της Γορτυνίας. Επίσης σε καταρχήν συμφωνία βρίσκεται η Δημητσάνα και με τον κεντρικό αμυντικό Νίκο Σταυρόπουλο. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεκίνησε από την Ελπίδα Τρίπολης για να ακολουθήσει μια ποδοσφαιρική πορεία σε ομάδες της Αττικής.

Κλείνοντας σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Δημητσάνας δεν αποκλείεται αν και εφ’ όσον «κλειδώσουν» επίσημα οι παραπάνω εκκρεμότητες, να κινηθεί ακόμη για 1-2 μεταγραφικές κινήσεις! Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται άκρως ενδιαφέροντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here