Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η Βόρεια Κυνουρία με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην

0
163

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας γενικότερα και το Παράλιο Άστρους ειδικότερα τις επόμενες ημέρες θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος βάδην Α-Γ 20χλμ, καθώς και 10χλμ Κ20 Α-Γ, 10χλμ Κ18 Ανδρών και 5χλμ Κ18 Γυναικών.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του σπουδαίο βαδιστή Χαρίλαου Βασιλάκου. Οι αποστολές θα βρίσκονται στην Κυνουρία από την Παρασκευή, ενώ μεγάλη θα είναι και η προσέλευση αθλητών/τριων αλλά και φίλων του κλασικού αθλητισμού και συγγενών των αθλητών/τριων που θα παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες.

 

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: «Ένα αθλητικό γεγονός που θα αφήσει ξεχωριστό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία»

Στην επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Βόρειας Κυνοουρίας μία εβδομάδα πριν την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης, αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Για ακόμη μια φορά ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας γίνεται σημείο αναφοράς μιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης. Το Σάββατο 11 Μαρτίου θα φιλοξενηθεί στην παραλία Κάτω Βερβένων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 20χλμ Ανδρών – Γυναικών το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Χαρίλαου Βασιλάκου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, πλέον διαδρομή βάδην, απόστασης 1.000 μέτρων, σε άσφαλτο και η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος μέλη της εθνικής ομάδας βάδην, μεταξύ των οποίων και η σπουδαία πρωταθλήτριά μας Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, αλλά και ταλέντα του αγωνίσματος που βρίσκονται σε διαρκή άνοδο τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός το οποίο θα αφήσει ξεχωριστό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία. Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες, πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΣΕΓΑΣ, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και ζωντανή αναμετάδοση των αγώνων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here