«Γεμάτη» από Αρκαδία η νέα εντός έδρας εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης

0
105

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Αστέρας Τρίπολης θα «κουβαλάει» ολόκληρη την Αρκαδία όπου κι αν αγωνίζεται κάτι που έγινε γνωστό με την επίσημη παρουσίαση της εντός έδρας εμφάνισης της ομάδας για τη σεζόν 2022-23.

Συγκεκριμένα η νέα εμφάνιση έχει αποτυπωμένες ανάγλυφες τις περιοχές όλης της Αρκαδίας, ενώ πέντε περιοχές της αναγράφονται στο εσωτερικό της.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της παρουσίασης, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, αναφέρει:

«Τρίπολη, Γορτυνία, Κυνουρία, Μαντινεία, Μεγαλόπολη! Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ “ταξιδεύει” σε ολόκληρη την Αρκαδία και παρουσιάζει, σε συνεργασία με την Macron, την εντός έδρας εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η φανέλα που φωτογραφήθηκε στις περιοχές που έχουν κάνει γνωστό τον Νομό σε όλη την Ελλάδα, τα ιστορικά εδάφη, τα ξεχωριστά τοπία. Όλα αποτυπώνονται στη νέα φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με τον χάρτη της Αρκαδίας να προβάλλεται στην όψη της και τις πέντε περιοχές να αναγράφονται στο εσωτερικό της.

Οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται πλέον έχοντας στη φανέλα τους τον Νομό του ΑΣΤΕΡΑ και παίρνοντας δύναμη από εκείνον!

ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑ!».

► Η νέα εντός έδρας φανέλα του Αστέρας Τρίπολης θα είναι διαθέσιμη στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.starstore.gr από τις επόμενες ημέρες.

► Μπορεί κανείς να δει αναλυτικό φωτογραφικό υλικό από τη νέα εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης επιλέγοντας ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here