Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ Τρίπολης, αναλαμβάνει ο Γιώργος Συνοδινός

0
176

Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης με σχετική ανακοίνωσή του γνωστοποιεί την έναρξη συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργο Συνοδινό, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα.Α’ τοπικό

Παράλληλα σε νέα συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή της ΑΕΚ Τρίπολης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει:

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα του συλλόγου στην Κάρτσοβα μεταξύ  του Προέδρου του Δ.Σ. κου Παν. Βαλασόπουλου, του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. κου Εμ. Καγιάννη και του παλαιού παίκτη του συλλόγου κου Γεώργιου Συνοδινού συμφωνήθει η ένταξη του στην μεγάλη οικογένεια μας κ από την νέα αγωνιστική σεζόν ν’ αναλάβει την θέση του Γενικού Αρχηγού.

Ο κος Συνοδινός μετά από αρκετό χρονικό διάστημα συνεχίζει την προσφορά του  στο σύλλογο αφού στο παρελθόν είχε με τα χρώματα του  αγωνισθεί τόσο στην Α’ Ομάδα, όσο και σ’ αυτή των  βετεράνων.

Ιδιαίτερα όμως όλα αυτά τα χρόνια έχει υπηρετήσει μ επιτυχία το Αρκαδικό ποδόσφαιρο από διάφορες θέσεις και αυτή η εμπειρία του πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην πορεία της ομάδας μας και στην αναδιάθρωση του τμήματος.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν παρουσία και του προπονητή κου Π. Παναγούλια ο προγραμματισμός του Δ.Σ., οι προτάσεις του προπονητή και συναποφασίστηκαν οι επόμενες ενέργειες στελέχωσης της ομάδας.

Η ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί τον κο Συνοδινό  για την αποδοχή της τιμητικής πρότασης  από τον σύλλογο και την εθελοντική προσφορά του. Είμαστε βέβαιοι ότι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here