Γιάννης Κόκκορης: «Πολύ σημαντική νίκη παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα»

0
253

Από τους παίκτες του Συλλόγου Δρομέων που είχε συνεισφορά και στο οργανωτικό τομέα, αλλά και στο σκοράρισμα αποτέλεσε και ο Γιάννης Κόκκορης. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Γλαύκο και φυσικά τη σπουδαιότητα της νίκης.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι σχολίασε: «Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με όλες τις δυσκολίες και προβλήματα που είχαμε το προηγούμενο διάστημα, καταφέραμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό τον αγώνα και το αποτέλεσμα φάνηκε στο γήπεδο. Στην άμυνα δεν αγγίξαμε τα ικανοποιητικά επίπεδα απόδοση. Στην επίθεση ήμασταν σε πολύ καλό απόγευμα και ήρθε η τρίτη νίκη με αυτό τον τρόπο.».

Για τη σημασία της νίκης αυτής για τη συνέχεια ο Κόκκορης δήλωσε: «Από ψυχολογικής άποψης πολύ σημαντική νίκη που μας δίνει θέληση και δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έρχεται ένα ματς με τον Εργοτέλη για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και πρέπει να τα δώσουμε όλα γιατί είναι εξίσου ένα απαιτητικό ματς.».

Σε ότι αφορά τις δυνάμεις που είχε η ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι μέχρι το τέλος, καταφέρνοντας έτσι να φτάσει στη νίκη, ο playmaker του Συλλόγου Δρομέων σχολίασε: «Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Φτάσαμε σε μια διψήφια διαφορά στο γ’ δεκάλεπτο. Η αντίπαλη ομάδα πήγε να γυρίσει το ματς και ήταν λογικό να αντιδράσει. Εκεί όμως δείξαμε χαρακτήρα και ήρθε η νίκη. Η νίκη είναι αυτή που μετράει.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here